0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:00

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střet ofenzivních celků góly nepřinesl


Branky


23

Oba soupeři jsou ve formě, vyznávají útočnou hru, a tak se očekával zápas plný gólů. Oba gólmani však uhájili čistá konta navzdory několika šancím obou týmů. Nelze říci, že by utkání diváky nudilo, ale kořením fotbalu jsou góly a ty tentokrát bohužel nepřišly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila spíše dobře bránícím hostům

Do utkání vstoupili aktivněji hosté a již ve druhé minutě předvedli nebezpečný útok. Hanus dokázal jen lehce líznout přihrávku Bosnyaka, ta se dostala k nohám Balogha, který k úlevě domácích rozvlnil jen boční síť. V páté minutě se vyznamenal i hostující brankář, když pádem pod nohy Blažka překazil jmenovanému šanci, míč do ohně vyslal J. Vorel.  Chylík předvedl důležitý zákrok i o pár minut později, když vytlačil na roh střelu  Z. Vorla, kterému nabíjel jeho bratr. Příležitostí ke skórování bylo několik, ale buď se vyznamenali oba brankáři anebo byly vypracované šance zakončeny slabou či nepřesnou střelou. V 16. minutě zahrávali hosté Šimákem standardní situaci, na jeho centr si nejvýše naskočil jeden z lomských hráčů, ale hlavou prodloužil nad. Šimák byl v zápase hodně aktivní a svými přihrávkami hledal lehkonohé lomské útočníky. Své umění Šimák prokázal třeba ve 24. minutě, kdy jeho skákavou střelu Hanus stačil u tyče vyrazit. První půle tedy góly nepřinesla a všech 250 diváků doufalo, že ve druhé půli se snad nějakých branek dočkají.

Domácí přeskupili své řady, obraz jejich hry se zlepšil, ale ke gólům to nevedlo

Bohužel očekávání diváků vzalo za své. Oba celky pokračovaly ve hře, kterou předváděly v první půli. Těžiště hry se odehrávalo především ve středu hřiště. Jestliže v první půli měli lehce navrch hosté, v druhé půli, zejména v jejím úvodu, to byli domácí, kteří diktovali tempo hry. Utkání svou kvalitou rozhodně splňovalo parametry krajského přeboru, ale bez gólů to prostě nebylo ono. Hned ve 47. Šimákova střela po hezkém uvolnění jen olízla břevno a poté si vzali slovo domácí. V 55. minutě se v hlavní roli představila bratrská dvojice Zbyněk a Jaromír Vorlovi. Prvně jmenovaný zahrál trestňák na svého bratra, který tečoval pouze do Chylíka. Od něj se míč odrazil k Vojtovi, ale i jeho dorážku dokázal hostující gólman lapit. V 76. minutě vzbudil emoce na domácí straně neodpískaný údajný faul na Z. Vorla. Hosté rychle zaútočili a byli zastaveni pouze za pomoci faulu. Dobře trefený přímý kop ale Hanus vyrazil a to byla tečka za zajímavými situacemi v zápase. Remíza je spravedlivým vyústěním dění na trávníku a nezbývá než doufat, že bezgólových zápasů bude v KP mužů co nejméně.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál, vedoucí týmu: Diváci viděli vyrovnaný zápas, spíše boj o střed hřiště s několika šancemi na obou stranách, které však zlikvidovali oba velmi dobře chytající gólmani. Myslím, že s bodem mohou být spokojeny obě strany.

TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Do utkání jsme šli s tím, že nesmíme inkasovat a věřili jsme, že se nám podaří nějaký gól vstřelit. První úkol jsme splnili, druhý bohužel nevyšel. Možnosti, kdy vstřelit branku jsme si připravili, buď jsme ale nepřesně zakončili, nebo šance zlikvidoval dobře chytající domácí gólman Hanus. Nás při šancích Protivína podržel gólman Chylík. Vzhledem k průběhu utkání je remíza spravedlivá. Na utkání přišlo hodně diváků, kteří viděli pěkný fotbal od obou týmů.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , D. Uhlík [-] , R. Vojta [-] - I. Dan [-] (72. M. Říha [-] ) , Z. Vorel [-] , J. Vorel [-] , D. Bečvář [-] , M. Nedvěd [-] - T. Blažek [-] (46. L. Jiskra [-] ) , A. Hrynevich [-] (46. A. Kasík [-] )

TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] - O. Kosobud [-] , R. Trantýr [-] - K. Chotovinský [-] (46. R. Voneš [-] ) - J. Bosnyak [-] (85. D. Do Trung [-] ) - L. Janů [-] , J. Rabiňák [-] , J. Šimák [-] , K. Balogh [-] , F. Vysušil [-] , M. Jelen [-]

ŽK: 32. D. Uhlík , 76. D. Bečvář - 42. L. Janů , 84. F. Vysušil .
Hráči zápasu: M. Hanus - L. Chylík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Koranda Tomáš - HERZOG Radek, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 09:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 21:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 16:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 19:09
Karel Korec

Expert: Anna Matějková
Tip experta: výhra domácích

Lom určitě protivínské potrápí, ale domácí si vítězství pohlídají.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 09:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 07:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:54

Tip: výhra domácích

souboj překvapení získá domácí Platánek

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:47

Tip: remíza