1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:30

14.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Motorlet veze z Králova Dvora dva body


Branky


22

Do Králova Dvora dorazil k utkání Motorlet Praha. Domácí byli tabulkovým favoritem, ale tuto pozici nedokázali potvrdit a padli v dlouhém penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích

V sestavě domácích Cábelíků se oproti minulému kolu objevil i kapitán Jakub Balšánek. Do hostující branky se poprvé od vážného zranění ramene postavil slovenský gólman Matěj Mihálek, který se zranil v závěru utkání prvního kola v Hostouni. Obranu Motorletu opět dirigoval zkušený Jan Rajnoch, hráč minulého kola, s kterým si můžete přečíst rozhovor ZDE. Již ve čtvrté minutě se domácí ujali vedení. Úvodní nápor přinesl rohový kop Balšánka a následný centr Beňa na malé vápno, kde byl Martin Kraus a pohotovou střelou přesně k tyči rozjásal domácí fanoušky, 1:0. Postupem času se hra vyrovnala a žádné velké možnosti k vidění nebyly. Utkání tak za jednobrankového vedení domácích dospělo do poločasu.

Motorlet v závěru vyrovnal

Hra se i ve druhé půli dlouho odehrávala převážně ve středu hřiště a šancí bylo jako šafránu. Motorlet si v touze po vyrovnání vytvořil mírný tlak, ale narážel na pozornou domácí obranu, která hosty dlouho nepustila do nebezpečného zakončení. V 88. minutě se hostům konečně podařilo najít skulinku v domácí obraně. Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal nikým nehlídaný Radek Žaloudek, který prostřelil brankáře Krčka a srovnal na 1:1. Utkání tak po závěrečném hvizdu pokračovalo pokutovými kopy, které rozhodly o majiteli druhého bodu.

Rozhodnutí až v deváté sérii.

Jako první šli kopat domácí, jmenovitě střídající Kůžel, ale jeho pokus kryl brankář Motorletu Mihálek. Hostující Radosta střelou o břevno branku vstřelil a poslal hosty do výhody. Poté proměnili jak domácí Osvald, Šebek a Kraus, tak hostující Bitto se Žaloudkem. Na konci čtvrté série šel kopad za Motorlet Čepelák a trefil pouze tyč. Bylo tak opět srovnáno. V páté sérii nezaváhali Blažek a ani Soběslav a pokračovalo se dále. V následující sérii za domácí nezklamal Bouček a za hosty si vzal míč brankář Mihálek a také proměnil. Poté trefil tyč domácí Zelenka a rozhodnutí měl na kopačce Mařík, jehož střelu ale Krček vystihl a vyrazil. Poté s obrovským štěstím proměnil domácí Šolaja, když Mihálek míč téměř chytil. Na to reagoval úspěšnou penaltou Rossmann. V deváté sérii šel kopat domácí stoper Novák a jeho střelu doprostřed branky gólman Motorletu vyrazil. O druhém bodu pro hosty rozhodl úspěšnou střelou Štěpánek.

Zdroj: Oficiální web FK Králův DvůrOficiální web SK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Jsme samozřejmě zklamaní. Měli jsme utkání dobojovat do konce. Nebo dát nějaký gól z brejku, Bylo to z naší strany takové ubojované a musíme si přiznat, že soupeř byl lepší. Šancí jsme měli možná více my. Nevím, jestli hrál soupeř tak dobře nebo jsme my neměli svůj den, Chyběl kousek na to, abychom udrželi vedení do konce, Soupeř potom zaslouženě vyrovnal a penalty už jsou loterií.

FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: S dvěma body určitě panuje spokojenost. Odvézt si je z Králova Dvora určitě není jednoduché. Navíc se to utkání pro nás nevyvíjelo pro nás příznivě, když soupeř dal už ve 4. minutě gól. Potom se začal spoléhat na brejky. Pro oko diváka to moc koukatelný fotbal nebyl. Z obou stran to byl spíš boj, spousta osobních soubojů. Na těžkém terénu vázla kombinace. Utkání moc gólových příležitostí nepřineslo. Nicméně jsme dokázali v závěru utkání zremizovat. Po povedeném centru Davida Maříka výborně zakončil Radek Žaloudek hlavou. V penaltách jsme byli o kousek přesnější a šťastnější. Klukům patří poděkování, ale herní projev to nebyl dobrý. Celkově však musím mužstvo pochválit.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Krejdl [-] (63. D. Kůžel [-] ) , M. Procházka [-] (87. D. Zelenka [-] ) , J. Bouček [-] , M. Kraus [-] , D. Beňo [-] (84. D. Šolaja [-] ) , T. Šebek [-] , J. Blažek [-] , R. Novák [-] , J. Balšánek [-] (74. T. Osvald [-] )

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - M. Hurka [-] (61. T. Rossmann [-] ) , J. Hauer [-] (74. D. Radosta [-] ) , M. Čepelák [-] , J. Rajnoch [-] , R. Žaloudek [-] , P. Štěpánek [-] , A. Fotr [-] (66. D. Mařík [-] ) , J. Sodoma [-] (90. O. Bitto [-] ) , D. Scharf [-] (90. I. Pecha [-] ) , O. Soběslav [-]

ŽK: 16. P. Štěpánek , 39. D. Scharf , 84. J. Rajnoch .
Hráči zápasu: M. Kraus - R. Žaloudek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DUDA Miroslav - GRIMM Tomáš, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích