F. Busta 21.
Š. Kučera 31.
L. Batka 46. (p.)
3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice na těžkém terénu zdolaly karlovarskou Slavii


Branky


21. F. Busta , 31. Š. Kučera , 46. L. Batka (p.) - 3. R. Vokáč
23

Utkání ovlivnil vydatný déšť, který způsobil, že hrací plocha byla na hraně regulérnosti. Podle toho vypadala i hra, kdy se obě mužstva nehrnula do kombinačního fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj utkání

Ani jednomu mužstvu se na promáčené hřiště moc nechtělo, ale hlavní rozhodčí uznal terén jako způsobilý. Hned ve 3. minutě promluvilo do hry deštivé počasí. Domácí poslali malou domů na brankáře Kohoutka, míč se ale zastavil v kaluži a hostující Procházka se rázem ocitl sám před domácím gólmanem, který mu stihl ještě zmenšit střelecký úhel, hostující hráč však nezazmatkoval a poslal přihrávku do míst, kam si naběhl Rostislav Vokáč, pro něhož už nebyl problém uklidit míč do prázdné branky a poslat hosty do rychlého vedení 1:0. Ve 13. minutě zaúřadoval kaluž vody znovu, tentokrát pro domácí. Zastavil se v ní míč, kterého se ujal Batka, přihrál Volešákovi, který sám před Chárou v brance hostů nezamířil přesně. Po čtvrthodině hry muselo být utkání dokonce na chvíli přerušeno kvůli bouřce. Po návratu hráčů na hrací plochu se domácí ve 21. minutě dočkali vyrovnání. Volešákův centr uklidil hlavou do sítě Filip Busta. O dvě minuty později mohli domácí dokonat bleskurychlý obrat, ale Volešákovu hlavičku lapil gólman Chára. Ve 31. minutě už se domácí dočkali. Rozehrávku Košaty sice nedokázal umístit do branky Volešák, ale Štěpán Kučera už nekompromisně napálil míč k tyči, 2:1 ve prospěch domácích. Těsně před koncem poločasu ve 45. minutě fauloval hostující Nezbeda ve vápně Nováka a byla nařízena penalta. Exekuce se ujal Lukáš Batka. Pokutový kop mu chytil gólman Chára, ale dle rozhodčího předčasně opustil brankovou čáru a penalta se opakovala. To už domácí hráč nezaváhal a určil poločasové skóre 3:1.

Hosté neměli na vyrovnání síly

Po přestávce déšť alespoň trochu ustal, ale hřiště již bylo celé promočené a terén byl velice těžký. Domácí mohli z několika šancí své vedení ještě navýšit. Novák z bezprostřední blízkosti nepřekonal hostujícího brankáře a Woitek nemířil přesně. Na druhé straně mohl vykřesat naději pro Vary střídající Nimrichter, ale na jeho nápaditou přihrávku do vápna si nenaběhl žádný ze spoluhráčů. Hostující Procházka pro změnu netrefil branku. A když ke konci utkání nevyužil velkou šanci střídající domácí Štědronský, kterého vychytal Chára, bylo konečné skóre utkání 3:1 ve prospěch domácích Štěchovic.

 

Zdroj: https://www.fotbalstechovice.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: Terén hodně ovlivnil hru. Tři čtvrtiny hřiště byly pod vodou. Kombinace byla nulová. My jsme využili naší výškovou převahu a zkušenosti. Dostali jsme smolnou branku, potom jsme vývoj otočili. Hosté se k ničemu vážnějšímu nedostali.




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] , M. Novák [-] (90. R. Pešl [-] ) , F. Busta [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (75. L. Woitek [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] (83. M. Štědronský [-] ) , P. Nehoda [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Lattisch [-] (58. D. Nimrichter [-] ) , R. Stöckner [-] , J. Nezbeda [-] (86. M. Ryška [-] ) , D. Schettl [-] (23. M. Stockner [-] ) , J. Procházka [-] , R. Vokáč [-] , J. Hudec [-] (53. O. Frána [-] ) , Z. Skala [-] , M. Pěkný [-] , T. Holík [-]

ŽK: 62. J. Košata , 86. L. Woitek - 30. Z. Skala , 45. J. Chára , 63. M. Stockner .
Hráči zápasu: F. Busta , Š. Kučera .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kubec Václav - SZIKSZAY Ladislav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po odchodu opor se Karlovy Vary trápí. Naopak domácí prostředí je pro Štěchovice výborná možnost pro 3 body. Výhra Štěchovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích