0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:30

3.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Táborsko vyhrálo ve Varech a vede tabulku


Branky


25

Roli jednoho z hlavních favoritů na postup zatím potvrzují fotbalisté FC MAS Táborsko. Utkání v Karlových Varech ovládli jednoznačně 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Musiol poslal hosty brzy do vedení

Favorizovaní hráči Táborska od úvodního hvizdu ukazovali, proč dosud neprohráli. Začali velice aktivně. Již v 5. minutě pronikl z levé strany do vápna Zbyněk Musiol, svými kličkami zamotal hlavu domácímu obránci a vystřelil. Jeho střela byla tečována a se štěstím skončila v domácí brance, 1:0 pro hosty. Jihočeši i nadále kontrolovali balón a soupeře do větších příležitostí nepouštěli. Musiol po akci Toutoua s Kučerou gólovou šanci neproměnil. Hosté své vedení navýšili ve 26. minutě kdy centr De Almeidy uklidil za záda domácího brankáře hlavičkou Mpondo Martins Daniel Toutou, který skóroval již počtvrté v sezóně. Do poločasu se již skóre nezměnilo, a tak odcházeli do kabin mnohem spokojenější hosté.

Toutou pojistlil vítězství

Táborsko i do druhé poloviny utkání vstoupilo aktivně a v 56. minutě přidalo třetí branku. Po přihrávce Condeho běžel sám na domácí gólmana Cháru francouzský legionář Mpondo Martins Daniel Toutou. Situaci vyřešil střelou po zemi vedle vybíhajícího brankáře a zvýšil vedení Táborska na 3:0. Do konce utkání už se žádná vážnější příležitost neurodila, protože hosté kontrolovali hru a s přehledem si zajistili výhru a tři body, díky kterým se osamostatnili na vedoucí příce tabulky. 

 

Zdroj: https://www.fctaborsko.cz



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Je to důležité vítězství, ke kterému nám nahrály ideální podmínky. Přijeli jsme na západ Čech den předem, nocovali jsme ve velmi příjemném prostředí. Hráči přistoupili k zápasu koncentrovaně a koncentraci udrželi celých 90 minut. Z tempa jsme vypadli jen na pět minut v úvodu druhého poločasu. Výsledek vypadá jednoznačně, ale i soupeř měl šance, jednou trefil tyč, jednou ho vychytal Zadražil. Jinak jsme měli utkání pod kontrolou, mohli jsme v něm dát více branek, ale já jsem šťastný, že vezeme druhé vítězství z venku. Hráči zasluhují absolutorium. Předvedli kvalitní výkon navzdory velmi teplému počasí. Věřím, že naše sebevědomí půjde nahoru, ale musíme tři výhry brát s pokorou. Máme za sebou jen tři kola, soutěž je dlouhá. Nevíme, co nás ještě čeká, přijdou těžcí soupeři. Nesmíme si o sobě nic myslet a dál pracovat. V utkání nehrál Smetana, který měl zdravotní problémy, trénoval jen v pátek a v sobotu, tak jsem ho poslal hrát za B tým do Třeboně. Že má Toutou po třech zápasech pět gólů? Je to pěkné, Musiol je dneska mohl mít taky, má tři, což je dobré. Jsem rád, že nám oba útočníci střílejí branky.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - D. Nimrichter [-] (32. J. Nezbeda [-] ) , D. Schettl [-] , D. Deme [-] (56. R. Stöckner [-] ) , J. Procházka [-] , Š. Dubnička [-] , R. Vokáč [-] (56. J. Lattisch [-] ) , J. Hudec [-] , Z. Skala [-] (76. A. Paterna [-] ) , M. Pěkný [-] (64. M. Ryška [-] ) , T. Holík [-]

FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] , A. De Almeida [-] (87. J. Větrovský [-] ) , C. Conde [-] , J. Navrátil [-] , Z. Musiol [-] (87. F. Rydval [-] ) , Š. Havrda [-] , E. Tolno [-] (76. M. Novák [-] ) , . Toutou [-] (72. P. Vandas [-] ) , M. Kučera [-] , L. Vozihnoj [-] (71. P. Schramhauser [-] )

Počet diváků: 281. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají silný kádr a předvádí rychlou kombinační hru. Pro mě je Táborsko jedním z favoritů soutěže. Čekám, že ve Varech zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza