B. Havel 49.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:30

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeň slaví druhou výhru


Branky


49. B. Havel
25

Plzeňské béčko dokázalo vyhrát i druhé utkání a opět neinkasovalo ani branku. Tentokrát se proti západočeské obraně neprosadili hráči Příbrami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Plzeňští nastoupili v sestavě i hráči áčka Romanem Procházkou a Christiánem Herzem. Právě druhý jmenovaný byl na počátku první větší šance zápasu, kdy vyslal přihrávku na Svobodu, který centroval do vápna, kde však nikdo z dobíhajících spoluhráčů nenašel cestu k míči. Po čtvrthodině hry se ve střelecké pozici objevil Václavík, jeho pokus ale příbramská obrana zblokovala na rohový kop. O deset minut později hlavičkoval po rohu Gabriel, bohužel pro domácí ale nad branku. Jediné ohrožení branky v podání hostů se odehrálo po půlhodině hry. S hlavičkou Beleje si domácí gólman Sváček bez problémů poradil. První polovina utkání tak branku nenabídla.

Rozhodla jedna branka

Domácí diváci mohli oslavit branku chvíli po začátku poločasu ve 49. minutě. Pinc dobře udržel míč, posunul jej dopředu, odkud vystřelil po zemi Bohumil Havel. Jeho střela se odrazila od tyčky do zad brankáře Kočího a poté do branky, 1:0 pro Plzeň. Navýšit vedení Plzně mohl Václavík, ale jeho samostatný únik Kočí vychytal. Jedinou vážnější šanci na vyrovnání měl hostující Mezera. Střelu po rohu však dokázala domácí obrana zblokovat. V utkání, které nenabídlo příliš mnoho brankových příležitostí, zůstaly všechny body v Plzni.

 

Zdroj: https://www.fcviktoria.cz

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Čekal jsem, že to bude klidnější zápas, co se týče průběhu hry. Soupeř ale chtěl hrát nahoru dolů a my jsme tomu v určitých fázích utkání podlehli. Ale vyhráli jsme bez inkasované branky, s tím jsme určitě spokojení, nicméně nějaké chybičky ve hře si budeme muset ukázat.

FK Příbram B
Petr Janota - trenér: Na začátku měla mírnou převahu Plzeň, byla častěji na naší polovině. Vytvořili si jednu zajímavou příležitost, my jsme potom měli také jednu. Ve druhé půli šli domácí po šťastné střele, která se odrazila od zad Kočího do branky, do vedení. My jsme potom měli více ze hry, ale dokázali jsme se dostat pouze do jedné šance. Nebyli jsme dostatečně důrazní v koncovce, chyběla kvalita. Zápas moc velkých šancí nenabídl.



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
D. Sváček [-] - C. Herc [-] (62. L. Pihrt [-] ) , B. Havel [-] (85. M. Petr [-] ) , T. Kepl [-] (75. D. Plecitý [-] ) , V. Svoboda [-] , D. Pinc [-] , M. Rychnovský [-] , R. Procházka [-] (71. P. Grajciar [-] ) , L. Václavík [-] (62. J. Vais [-] ) , Š. Gabriel [-] , R. Hranáč [-]

FK Příbram B
O. Kočí [-] - L. Puchmertl [-] , J. Mezera [-] , R. Jandera [-] , V. Jelínek [-] - P. Hájek [-] , S. Dramé [-] (73. J. Vlček [-] ) - F. Belej [-] (73. A. Rohlík [-] ) , M. Polák [-] (62. V. Ptáček [-] ) , P. Janota [-] - J. Januška [-]

ŽK: 89. L. Pihrt - 77. V. Jelínek , 80. R. Jandera .
Hráči zápasu: B. Havel - S. Dramé .
Počet diváků: 224. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MARTÍNEK Petr, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: výhra domácích

Plzeň využije domácího prostředí a zvítězí, soupeře příliš neznám.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích