2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun je doma silný, Mariánky odjížděly s prázdnou


Branky


30

Domácí prostředí je obrovskou silou Berouna, o čemž se nyní přesvědčily i Mariánské Lázně. Středočeši šli v první půli do vedení, na které navázali další brankou hned začátkem druhé půle. Mariánky ani na jeden gól nenašly odpověď, a tak byl výlet do středních čech bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardkami ke gólu

Začátek zápasu patřil domácím, kteří soupeře zatlačili na jeho polovině a nepustili ho vůbec k ničemu. Beroun měl dosti standardních situací, kdy z jedné takové se prosadil Břížďala - 1:0. Český Lev si své vedení hlídal, Mariánky si držel daleko od své šestnáctky a mohl se radovat z hubeného poločasového vedení i díky neproměněnému samostatnému nájezdu Popoviče.

Mariánky své šance nevyužily

Druhý poločas už nabídl lepší podívanou, kdy ve hře byly oba týmy. Přesto to ale byli znovu domácí, kteří se gólově prosadili, konkrétně to byl Soukup, kterému se v posledních zápasech daří - 2:0. I hosté se dostávali do šancí, ale své příležitosti zahazovali. Další samostatný nájezd vychytal Šebek, dvě povedené střely Nedbalého se také neujaly. Po zbytek utkání se skóre nezměnilo a hostující celek tak čekala daleká cesta zpět do karlovarského kraje.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
František Nedbalý, hrající asistent: Do začátku zápasu jsme nevstoupili dobře, soupeř nás v úvodní dvacetiminutovce zatlačil na naší polovinu. Beroun měl hodně standardek, ze kterých jsme také inkasovali. Druhý poločas nabídl jiný obraz hry, kdy jsme měli šance, ale neproměnili jsme je. Z naší nekoncentrovanosti jsme inkasovali podruhé. Mrzí nás neproměněné šance, zápas jsme si prohráli sami. Soupeř dal ze dvou šancí dva góly, my bohužel žádný.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Krejča [-] (56. T. Lhotka [-] ) , D. Poslední [-] , L. Sklenář [-] (87. D. Lacina [-] ) , M. Štrougal [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] , T. Břížďala [-] , P. Pipiška [-] (64. M. Pelikán [-] ) , D. Počta [-] , M. Horel [-] (80. J. Krůta [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] , R. Popovič [-] (62. T. Šilhán [-] ) , F. Nedbalý [-] , P. Kořistka [-] , M. Drahorád [-] , T. Habart [-] , D. Pěček [-] , M. Šácha [-] , J. Prokš [-] , D. Cinkanič [-] (67. O. Parák [-] )

ŽK: 29. J. Počta , 81. T. Lhotka , 87. J. Krůta - 84. F. Nedbalý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Matyš Jakub - VRCHOTA Jaroslav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích