2:1
(1:0)
48. J. Mach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice udolaly Hořovicko až v závěru


Branky


45. J. Chylík , 81. L. Bálek - 48. J. Mach
31

Před početnou diváckou kulisou se odehrálo utkání domácích Katovic, které na svém hřišti přivítaly Hořovicko. Oba celky chtěly ze zápasu získat maximum, které by se do tabulky velmi hodilo. Vítěz ale mohl být jen jeden, byť to ještě v posledních minutách vypadalo, že se body budou dělit. Nakonec domácí zabrali a Bálek poslal Otavu za vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Jana Škrleho.

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Jindřich Kadula, defenzivní záložník: Zápas s Hořovickem byl úplně jiný než ten v Soběslavi. Hlavně v našem přístupu, pracovitosti a týmovosti. Celý zápas jsme hráli jako jeden muž a troufám si říct, že jsme zaslouženě vyhráli. Vstoupili jsme dobře do utkání. Soupeře jsme zatlačili a vytvořili si několik standartek a nebezpečných situací. Naštěstí jsme hráli výborně vzadu a neinkasovali, což bylo důležité. V poslední minutě prvního poločasu napřáhl ke střele Dan Pavlovič, jeho nepříjemná střela skončila na tyči a odrazila se přímo doprostřed brány, kde jsem já a Honza Chylík dobíhal. Byl u míče rychleji a vzal mi gól z kopačky. Do druhé půle jsme šli s tím, že budeme hrát svoji hru. Koncentrace na každý balon a souboj, prostě s tím, že ten zápas zvládnem. Bohužel jsme z ničeho nic inkasovali. Soupeř nám roztrhal obranu a kolmicí se dostal do situace, kdy hořovický hráč postupoval sám na branku a nezaváhal. Pak to byl pro diváka dost zajímavý fotbal, ve kterém nic nechybělo. Emoce ,šance, fotbal nahoru dolů. Naštěstí jsme si za výhrou šli a deset minut před koncem vrátil do vápna centr hlavou Dan Pavlovič a Lukáš Bálek stál na správném místě a balon z blízkosti dostal do sítě. Musím říct, že závěrečných deset minut bylo ještě dlouhých, ale až na jednu standardku jsme to zvládli skvěle. Já osobně jsem hrál trošku více zezadu zálohy a musím řict, že pro mě byl zápas extrémně náročny, a proto jsem vážně šťastný, že jsme to zvládli. Chci pochválit celý tým, takhle to má vypadat.

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: Celý týden jsme měli na marodce klíčové hráče, což není výmluva, ale holý fakt. Nakonec se v sobotu všichni rozhodli, že do zápasu půjdou. Byl to vyrovnaný zápas, hezké prostředí, super hřiště a velmi dobrá atmosféra asi čtyř stovek lidí. My jsme bohužel v tomto zápase urazili fotbal. Když jsme měli tlak a měli dát gól, tak ho dal soupeř. V první půli byla hra vyrovnaná, ve druhém poločase bylo z naší strany dobrých prvních deset minut. Měli jsme i další šance, ale Bělohlávek a Pyšek ze strany neproměnili. Když už to vypadalo na penalty, tak jsme si nechali dát góla a zase jsme takhle prohráli. V závěru už jsme neměli sílu na zvrat.



Sestavy


SK Otava Katovice
K. Hajdušek [-] - T. Janoch [-] , L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] , K. Cibulka [-] - O. Kagui [-] , L. Bálek [-] (90. O. Koutský [-] ) , D. Pavlovič [-] , J. Chylík [-] (66. M. Repa [-] ) - J. Kadula [-] , M. Požárek [-] (55. V. Uher [-] )

SK Hořovice
J. Křikava [-] - O. Bělohlávek [-] , J. Pyšek [-] , V. Zítek [-] , J. Mach [-] , T. Březina [-] , J. Smetana [-] (46. J. Mareš [-] ) , D. Klimeš [-] (66. M. Novák [-] ) , J. Kuchař [-] , J. Machurka [-] , T. Hlídek [-] (70. J. Hošťálek [-] )

ŽK: 59. J. Kadula , 64. L. Horejš - 54. V. Zítek .
Hráči zápasu: L. Bálek - J. Křikava .
Počet diváků: 338. Rozhodčí: Šlapák František - KASTL Jan, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích