2:2
(2:0)
66. A. Krč
74. J. Ambrozek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2019 16:30

17.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza pro Baník. Sklapla Csaplárova past


Branky


6. J. Celba , 19. D. Buchta - 66. A. Krč , 74. J. Ambrozek (p.)
9

Rezerva Baníku přišla o dva cenné body. Vedla nad lídrem MSFL z Uničova 2:0, přesto utkání nedotáhla do vítězného konce. Hosté srovnali a na konci platilo skóre: Baník B - Uničov 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení 2:0

Baník měl v první půli zřejmou převahu. Vstřelil dva góly a další mohl přidat. Už v 5. minutě otevřel skóre po rohovém kopu Josef Celba. O pět minut později hlavičkoval mimo Jakub Pokorný a v 18. minutě už to bylo 2:0. Nejdříve běžel David Buchta sám na gólmana, pokusil se jej přelobovat a trefil břevno, pokračující akce však skončila v šestnáctce znovu u něj a druhou šanci už zblízka proměnil. 

Za další minutu prodloužil Jakub Bolf hlavou Pokorného přesný nákop opět rozběhnutému Buchovi, ten udělal kličku uničovskému brankáři Kalinovi a zbývalo mu už jen trefit odkrytou branku. Zdálo se, že míří přesně, balon se však po Buchtově pokusu z úhlu zastavil o tyč.  

A pak to ještě v první půli zkusil Milan Lalkovič. Pravačkou chtěl míč zakroutit k tyči a těsně minul.

„Důležité bylo, že jsme nedostali třetí gól, který by nás asi uzemnil. Soupeř na nás vletěl a měl několik příležitostí, které jsme přežili,“ hodnotil hostující kouč Dušan Žmolík.

Srovnání

Po přestávce se zdálo, že rezerva Baníku bude v souboji s lídrem MSFL pohodlně hlídat dvoubrankový náskok, sklapla však pověstná "Csaplárova past". V 65. minutě se ke střele dostal uničovský David Krč, trefil k tyči a náhle nastalo drama. V 72. minutě fauloval ve vlastní šestnáctce Lukáš Lehnert, hostující Jan Ambrozek penaltu proměnil a bylo to 2:2.

Baník se nadechl k náporu. Vytvořil si tlak, do gólové šance už se ale nedostal a v poslední minutě mohli udeřit hosté. Hlavička jednoho z uničovských hráčů však mířila mimo.

Zdroj: www.fcb.cz

 



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Vzhledem k průběhu zápasu i vývoji skóre jsme měli rozhodně vyhrát. Měli jsme dost šancí na to, abychom zvýšili minimálně na 3:0. Nevyužili jsme je, a v tom vidím zlomový moment zápasu. Gól na 3:0 by soupeře eliminoval. Je ale třeba Uničov ocenit, svou kvalitu a sílu ukázal. Dokázal vyrovnat a na samém konci jsme se ještě mohli bát i ten bod. My jsme ale měli získat všechny tři. Měli jsme na to kvalitu i dostatek šancí.

SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Důležité bylo, že jsme nedostali třetí gól, který by nás asi uzemnil. Soupeř na nás vletěl a měl několik příležitostí, které jsme přežili. Ukázali jsme charakter a sílu a zápas jsme ze stavu 2:0 dokázali alespoň zremizovat. Beru to jako úspěch.



Sestavy


FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - M. Lalkovič [-] , F. Kaloč [-] (69. M. Foltyn [-] ) , D. Holzer [-] (62. L. Lehnert [-] ) , J. Pokorný [-] , D. Žák [-] , J. Bolf [-] (89. M. Urban [-] ) , J. Celba [-] (80. M. Velner [-] ) , D. Buchta [-] , D. Hasala [-] , R. Russmann [-]

SK Uničov
M. Kalina [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , P. Strnad [-] (46. A. Krč [-] ) , P. Purzitidis [-] (27. M. Krayzel [-] ) , O. Seibert [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (74. R. Vasiljev [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (62. L. Hapal [-] ) , D. Bača [-]

ŽK: 66. R. Russmann , 73. L. Lehnert , 77. M. Foltyn - 82. J. Ambrozek , 83. A. Krč .
Počet diváků: 311. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - SILNÝ Zdeněk, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Patrik Strnad
Tip experta: výhra hostů

Ostrava - těžký soupeř plný mladých a běhavých hráčů. Rozhodne ale zkušenost a my utkání zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích