M. Šrom 41.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bývalý hulínský kanonýr Šrom rozhodl o výhře Kozlovic nad FC Strání


Branky


41. M. Šrom
11

Do Kozlovic zavítal celek ze Strání, který zde chtěl uhrát nějaké body. V první půli čekali diváci na branku až do 41. minuty, kdy se prosadil bývalý hulínský kanonýr Šrom. Ve druhém dějství se hosté snažili o vyrovnání, domácí ale hubený náskok uhájili až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým dal branku do šatny

Rozhodující moment přišel ve 41. minutě, kdy Šrom se zbavil několika protihráčů a parádní ranou vymetl šibenici. Domácí měli v první půli i další možnosti. Hrozili hlavně po rohových kopech a závarech. Hosté na podmáčeném terénu spoléhali na rychlé brejky, ale žádný z nich nedotáhli.Druhá půle byla bojovná, moc šancí k vidění nebylo. „Kozlovice nevystřelily na naši branku,“ tvrdí Gúčik.Jeho tým přesto prohrál. Ani fotbalisté Strání totiž nijak zvlášť nebezpeční nebyli. Za zmínku stojí pouze chytrý pokus Palíka z poloviny hřiště, když dalekonosný lob skončil těsně mimo. „Jinak to bylo ubojované, ukopané. Domácí nás v závěru nepouštěli do většího tlaku ani šancí,“ dodal Gúčik.

Domácí uhájili náskok až do konce

Nedělní duel ovlivnil těžký terén. Chvíli to vypadalo, že bude duel 6. kola divize E odložen, nakonec se ale hrálo. „Byli jsme rádi, protože to do Kozlovic máme trochu dál a nechtělo se nám tam jet ještě někdy ve středu,“ řekl Gúčik, který v neděli postrádal hlavně zraněného kapitána Gardiana. „Na tréninku si přetrhl vazy v ramenu, bude nám chybět dlouho,“ informuje Gúčik.V Kozlovicích navíc fotbalisté Strání přišli o zraněného Holíka i Janků. „Oba střídali kvůli poraněným kolenům. Hlavně na Holíka to byl likvidační faul,“ zlobí se kouč Strání.

 

Zdroj: https://www.fcstrani.cz/aktuality/



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
web Kozlovic: O výhře rozhodla jediná trefa našeho Šroma ze 41. minuty.

FC Strání
web FC Strání: „Asi patnáct minut jsme měli převahu. Pak ale převzal iniciativu soupeř, který se více tlačil dopředu a více si zasloužil vstřelit gól, který nakonec dal,“ pronesl Gúčik.



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - A. Řehák [-] , Z. Matějka [-] , D. Kostka [-] , M. Šrom [-] , D. Střelec [-] , M. Schlehr [-] , P. Nekuda [-] (90. A. Galetka [-] ) , T. Strašák [-] (83. J. Baculák [-] ) , K. Chudoba [-] (72. J. Vogl [-] ) , M. Král [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - O. Čaňo [-] (85. O. Benešík [-] ) , P. Silnica [-] , V. Čaňo [-] , M. Janků [-] (78. J. Popelka [-] ) , J. Michalec [-] , F. Hruboš [-] , M. Palík [-] , V. Ondřejka [-] , M. Lorenc [-] , R. Holík [-] (57. O. Kolaja [-] )

ŽK: 37. M. Král , 48. D. Střelec , 55. M. Schlehr - 33. J. Michalec , 83. V. Ondřejka .
Hráči zápasu: R. Konečný , M. Šrom - M. Lorenc .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Švehla Marek - FABEŠ Roman, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Petr Fojtík
Tip experta: remíza

Utkání v Kozlovicích skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů