4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání si v domácím prostředí poradilo se Šumperkem


Branky


11

Celku z Uherskohradišťska k první letošní výhře pomohly i změny v sestavě. Pouze mezi náhradníky zůstali Ondřejka s Frühaufem, šanci od první minuty naopak dostali Janků s Palíkem, kteří svým výkonem rozhodně nezklamali. Strání ukázalo Šumperku, že v jednoduchost je krása. Domácí v prvním poločase dvakrát udeřili po rychlých křídelních akcích a centrech ze strany. Nejprve v 16. minutě skóroval Michalec, vzápětí se trefil Palík. Ve druhém dějství domácí přidali další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Na Zelničkách se všem ulevilo. „Jsme nesmírně spokojení. Je to pro nás velmi důležité vítězství. Věřím, že se konečně odrazíme. Nebyl to jednoduchý zápas. Chlapci si hrábli na dno sil. Utkání ale odmakali. Potlesk lidí byl pro ně největší odměnou,“ prohlásil kouč Strání Igor Gúčik. „Potřebovali jsme něco změnit a vymyslet. Jelikož nám to v předcházejících zápasech herně nešlo, vsadili jsme tentokrát na bojovnost. Hráli jsme na dva útočníky, Palík dal dva góly,“ pochvaloval si Gúčik. Šumperk se snažil, ale příliš nebezpečný nebyl. Výjimkou byla střela z trestného kopu do tyče, od které se balon odrazil do Popelkovy hlavy a ven.

Domácí přidali další dvě branky

Hosté se dál snažili, ale fotbalisté Strání měli navrch a navíc využívali své příležitosti. Na 3:0 zvýšil Michalec, triumf domácího celku završil po hodině hry Palík. Kouč Gúčik za rozhodnutého stavu prostřídal sestavu a utkání se ve velkém vedru v klidu dohrálo. „Musím pochválit i soupeře, který byl pořád aktivní a hrál i za stavu 0:2 nebo 0:4,“ řekl Gúčik.Jeho tým se pokusí na domácí výhru navázat příští víkend v Kozlovicích. Domácí si tak poprvé v letošním ročníku připisují tříbodovou výhru, na kterou ale čekali hodně dlouho. Hosté i přes sympatický výkon, odjíždějí s prázdnou.

 

Zdroj: https://www.fcstrani.cz/aktuality/



Ohlasy k zápasu


FC Strání
web Strání: Konečně jsme bodovali naplno a naše výhra je zasloužená.

FK Šumperk
facebook Šumperku: Venku zatím 0 bodů. V neděli dopoledne přijede velmi silný Hodonín, tak se budeme snažit tuto porážku odčinit.



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - O. Čaňo [-] , P. Silnica [-] , V. Čaňo [-] (69. O. Kolaja [-] ) , M. Janků [-] (64. P. Fruhauf [-] ) , J. Michalec [-] , F. Hruboš [-] , M. Palík [-] (66. V. Ondřejka [-] ) , M. Lorenc [-] (72. M. Bruštík [-] ) , R. Holík [-] , J. Gardian [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Smrž [-] , L. Demeter [-] (67. L. Andoniu [-] ) , R. Nosál [-] (22. D. Šumbera [-] ) , Y. Ostrovka [-] , J. Bernard [-] , D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] (46. C. Tran [-] ) , J. Nimrichtr [-] , M. Podhorný [-] , M. Olejník [-]

ŽK: 33. O. Čaňo , 45. P. Silnica - 34. D. Španihel , 88. M. Olejník .
Hráči zápasu: A. Popelka , M. Palík , J. Michalec - J. Nimrichtr .
Počet diváků: 246. Rozhodčí: ŽUROVEC David - KULIČKA Radek, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Rostislav Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Strání konečně zabere a Šumperk porazí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích