1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice těsně vyhrála


Branky


16

Hlavnice rozhodla devět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Litý boj mezi domácí Hlavnicí a hostujícími Těškovicemi rozhodla jediná branka, která padla v závěru tohoto zápasu. Hned v úvodu musel hostující brankář Roman Lazecký likvidovat dva střelecké pokusy Davida Lišky. Těškovice odpověděly zakončením Matěje Krayzela, které skončilo pouze v náruči brankáře Kirschnera. Největší šanci domácích v první části si vypracoval Kaván, když z přímáku orazítkoval tyčku těškovické branky. V další domácí šanci pak selhal Ochrana, když jeho střelecký pokus mířil těsně vedle hostující branky. Těškovice odpověděly střelami Illíka a Matěje Krayzela, které ale také mířily mimo tři tyče. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.  

Hlavnice těsně před koncem dala rozhodující gól

Ze startu druhé půle po rohovém kopu a střele Illíka, vykopl míč z brankové čáry domácí hráč. Za domácí pak opět zahrozil nebezpečnou střelou David Liška, kterou ale opět vyrazil spolehlivě chytající brankář Roman Lazecký. Další trestný kop Kavána taky nenašel svůj cíl. Rozuzlení zápasu pak přišlo devět minut před koncem, když křižnou střelu hlavnického Davida Lišky nešťastně tečoval do vlastní sítě hostující obránce – 1:0. Těškovice se pak snažily o srovnání. V 87. minutě prošel přes tři obránce Illík, ale k zakončení mu nezbyly síly. V závěru ještě mohl srovnat skóre Matěj Krayzel, ale pokořit brankáře Kirschnera se mu nepodařilo.

 

Hlavnice zajíždí příští kolo do Štítiny. Těškovice si svůj zápas s Litultovicemi již předehrály. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to zatím nejlepší soupeř hrající o záchranu, z těch co u nás hráli, Soupeř dobře bránil, ale nám se nakonec podařilo dát se štěstím jednu branku. Přesto si myslím, že naše výhra je zasloužená.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Obě mužstva předvedly kvalitní fotbalové výkony, vč. brankových šancí na obou stranách a naše mužstvo tak „sahalo“ po cenném bodu. Utkání nakonec rozhodla pro nás nešťastná branka po teči obránce, protože remíza by byla spravedlivým obrazem hry.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - T. Liška [-] (85. D. Lukáš [-] ) , P. Wolf [-] (64. D. Hendrych [-] ) , D. Klein [-] , T. Kukol [-] , O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , J. Kaván [-] , D. Ochrana [-] (77. P. Jaksch [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 14. L. Brož .
Hráči zápasu: Z. Vrána - M. Krayzel .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - KLEIN Patrik (N), SÝKORA Dusan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Aleš Kubalák
Tip experta: remíza

Remíza, Těškovice jsou na jaře výherní doma a remízové venku.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hlavnice jsou válec nyní a Těškovicích pojedou jen na výlet

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hlavnice má velké hřiště na které nejsou Těškovice zvyklí, které mají asi nejmenší hřiště v okrese