FOTO: Hlavnice vydřela výhru


Branky


14

Hlavnice sice vedla po půli o dvě branky, ale Vřesina na začátku druhé části rychle srovnala. Nakonec si domácí zajistili tři body dvanáct minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o dvě branky

Hlavnice si pozvala na sobotní odpoledne k zápasu družinu z Vřesiny. Oba týmy měly poslední tři zápasy úplně opačnou bilanci. Zatímco Hlavnice třikrát prohrála, Vřesina se vezla na třízápasové vítězné vlně. V prvním poločase dominovala na trávníku Hlavnice, která se také ujala dvoubrankového vedení. Ve 12. minutě zaváhala vřesinská defenziva a centr Vrány poslal pohotově do hostující kasy  Klein – 1:0. Za čtvrthodiny si postavil míč k přímému kopu Pasterňák, a balon poté co ho podskočil hostující zadák, skončil až v síti – 2:0. V dalších domácích šancích nastřelil David Liška tyčku, a Tomáš Liška míč minul. Vřesina za celý první poločas střílela mimo tři tyče. Neúspěšnými střelci byli Boček, Felgenträger a Čech. 

Vřesina srovnala, ale poslední slovo měla Hlavnice

Vstup do druhé půle měla Vřesina vskutku raketový. Ve 48. minutě vyslal Felgenträger do uličky Bočka, který nahrál pod sebe Pientkovi, a ten už doklepával do prázdné kasy – 2:1. O dvě minuty později centroval Lichovník, domácí gólman Kirschner si zařval mám a osamocený vřesinský Boček trkl míč hlavou do opuštěné sítě – 2:2. Hlavnice pak přidala, ale šance bratří Lišku ještě brankou neskončili. Odměnou domácí snaze byl pak vítězný gól dvanáct minut před koncem, když se po rohovém kopu nejlépe zorientoval ve skrumáži David Liška a zajistil domácím tři body – 3:2. V závěru se ještě Vřesina snažila vyrovnat, ale mohla to být Hlavnice, kdo dál branku. Pasterňák obešel pět hráčů, ale na zakončení už mu nezbývalo sil.

 

Hlavnice jede příští kolo do Dobroslavic. Vřesina bude hostit Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V první půli jsme byli jasně lepší, a vedli jsme o dvě branky. Pak jsme úvodních pět minut druhé půle zaspali a soupeř srovnal. Opět jsme však zapli a dali vítěznou branku a zaslouženě vyhráli.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): První poločas byl z naší strany katastrofální, kdy anglický týden není našim šálkem kávy. Nevypracovali jsme si žádnou velkou šanci a po dvou fatálních chybách jsme inkasovali. Ve druhé půli se naše hra radikálně zlepšila, a hned ze šatny jsme vyrovnali. Následně měla Hlavnice jediný nápor na našeho gólmana a tím rozhodla zápas. Závěr utkání jsme tlačili, ale nic z toho nebylo.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Klein [-] (81. J. Steyer [-] ) , T. Kukol [-] , O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] (11. P. Jaksch [-] ) , J. Kaván [-] (57. M. Bulanda [-] ) , D. Hendrych [-] , T. Liška [-] (81. D. Lukáš [-] ) , D. Ochrana [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , R. Cigán [-] (85. P. Cojg [-] ) , A. Felgenträger [-] , J. Lichovník [-] (88. M. Hořínek [-] ) , V. Čech [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Koval [-] (11. T. Pientka [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 44. J. Kaván - 31. P. Strakoš .
Hráči zápasu: D. Klein .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: MEIER Milan - KANIA Jaroslav, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 5. 2019 19:53
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra domácích

Vřesina je silná doma, ale na hřišti Hlavnice to určitě nebude jednoduché. Tipuji výhru domácích.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hlavnice již ztrácí svou vnitřní sílu a my si jedeme pro nějaké body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích