2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina po výhře oživila naděje


Branky


13

Po vyrovnaném poločasu, rozhodla o osudu utkání branka domácích dvacet minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Celodenní mrholení,zima a sychravo byli v dnešním zápase svědky domácího veledůležitého zápasu o přežití. Na soupeře domácí vlétli s odhodláním, ten se však při prvním překročení středové čáry po pěti minutách hry ujal vedení Ilíkem,který se poměrně lacino dostal z bezprostřední blízkosti naší brány k zakončení ,poněvadž naše obrana nebyla dost důrazná při odkopu - 0:1. Vzápětí vyslal svou kolmici Halška na Marka Vitáska,ten si narazil s Grafem ale v tutovce se zaskvěl jeho sok v bráně Lazecký. Štítina stihla poměrně brzo vyrovnat a to po chybě Ilika při rozehrávce,kterou zachytil Graf, šanci nabídnul Škrochovi a ten podél gólmana k pravé tyči srovnal skóre -1:1. Celou dobu byl k vidění hurá,svižný fotbal s přeléváním hry od brány k bráně. Hostům pak nebyl uznán gól Vavrečky pro ofsajd. V dalších minutách byli v hlavních rolích opět Ilík a štítinský strážce brány David Vitásek. V tutovce po nájezdu však zachraňuje pravou špičkou Vitásek 

Štítina rozhodla utkání

Po pauze se do hry dostali především Těškovičtí. Měli více ze hry a v poli byli agilnější. Ilík dokonce trefil tyč. Poté střílel tvrdě Šenk ale Vitásek byl zase na místě. V 70.minutě políbila  domácí fortuna.To se prosadil po rohovém kopu Marek Vitásek, jenž se rychle zorientoval v závaru před bránou a z blízka napnul síť - 2:1. Zbytek zápasu domácí spíše odbránili vědomi si důležitosti třech bodů. Výbornou střelu Postulky vytlačil Lazecký na břevno. Ani střídající Martin Vitásek ve své šanci neuspěl. Dělbu bodů však odmítl domácí fantom David Vitásek, který předvedl zákrok dne v úplném závěru a robinzonádou rozesmutnil Juchelku, jehož střela mířila do horního pravého rohu. Těškovice tak na jaře poprvé prohrály. 

 

Štítina bude příští kolo hostit Stěbořice. Těškovice přivítají Služovice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:teskovice-na-jare-poprve-prohrali/2072/



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Po těžkém "anglickém" týdnu, kdy máme v nohách tři zápasy žijeme. Úspěch proti Těškovicím dává týmu naději na záchranu. Výkon budí optimismus a v hráčích sebevědomí, že se mohou měřit s kýmkoli .Bylo vidět nasazení,bojovnost dobré napadání.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané a bojovné utkání z obou stran, ve které jsme si vytvořili více jasných brankových šancí, bohužel bez brankového efektu. Domácí naopak se štěstím ve druhé půli skórovali. Utkání jsme si tak prohráli sami.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - F. Graf [-] (63. L. Postulka [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Gattnar [-] , D. Vavrečka [-] (83. M. Vitásek [-] ) , P. Škroch [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , A. Skrbel [-] (74. D. Trebichalský [-] ) , L. Blatný [-] (41. V. Watzlavik [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] (77. D. Juchelka [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] (83. B. Sroka [-] ) , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 64. V. Watzlavik , 88. T. Halška , 88. V. Tomáško - 70. T. Rek .
Hráči zápasu: D. Vitásek , M. Vitásek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - HRUBÝ Heinz, LACEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: remíza

Tady není vůbec jednoduché tipovat, oba týmy umí překvapit. Myslím si, že by zápas mohl skončit remízou.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Utkání dvou houževnatých týmů skončí plichtou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích