2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: O výhře Minervy rozhodla penalta


Branky


14

Po nerozhodném poločase, rozhodla o své výhřě Slavia třicet minut před koncem z pokutového kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Zápas o první místo mezi domácí Opavou a hostující Hlavnici, přinesl bitvu s vítězným koncem pro domácí Minervu. V prvním poločase se hrálo víceméně mezi oběma šestnáctkami, bez výraznějších šancí na obou stranách. Domácí družina se ujala vedení po čtvrthodině hry, když dlouhý aut Tůmy prodloužil Vašek na zadní tyč a zde číhající Kratochvíl dostal balon do sítě a Kirschner neměl nárok – 1:0. Za domácí měl ještě šanci Šimeček, ale neuspěl. Hosté hrozili hlavně ze standardních situacích. Hlavnice se pak dočkala vyrovnání těsně před pauzou, když nejdříve Lorenz vyrazil přímý kop Pasterňáka na roh. Z něj se balon odrazil k Tomáši Liškovi, který ho nechytatelně poslal pod víko – 1:1. 

Rozhodl gól z penalty

Ve druhé části se tempo hry poněkud zvedlo a přibylo i nebezpečných okamžiků na obou stranách. Klíčový okamžik zápasu pak přišel po hodině hry, když hosté faulovali ve vápně Mužíka, a Škrobánek s přehledem poslal míč do brány a stal se tak hrdinou opavských – 2:1. Pak se šance střidaly na obou stranách. Hodně aktivní byl domácí Vrána, který posílal hodně centrů do pokutového území. V největší šanci se po jeho centru ocitl Mecner, který pálil vysoko nad. Rovněž nebezečný byl i Kavan z přímých kopů. Při jednom nastřelil břevno, při druhém předvedl skvělý zákrok brankář Kirschner. Na druhé straně zase netrefil branku Klein a pokus Tomáše Lišky zablokoval Šimeček. Největší šanci hostů paradoxně připravil špatným odkopem Matějek, ale míč mířící do šibenice vyškrábl Lorenz na roh. Minerva si tak připsala tři body.

 

Opava jede příští zápas do Litultovic. Hlavnice přívítá Vřesinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První poločas nebyl moc kvalitní u obou stran a s minimem šancí na obou stranách. Ve druhé jsem prostřídal, hra se oživila, a my jsme po nerozhodném první půli nakonec rozhodli gólem z penalty.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Dle mého by zápasu více slušela remíza. V první části jsme byli trošku aktivnější, ve druhé to bylo vyrovnané. Moc jsem nebyl spokojen s výkonem rozhodčího. Penalta neměla být.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - P. Vašek [-] (63. J. Mecner [-] ) , F. Mužík [-] , V. Šimeček [-] (54. J. Štencel [-] ) , I. Kratochvíl [-] (46. J. Vrána [-] ) , P. Kavan [-] , R. Škrobánek [-] (79. V. Henčl [-] ) , D. Maisel [-] , M. Valík [-] (46. T. Ryž [-] ) , J. Tůma [-] , T. Matějek [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , P. Wolf [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] (72. P. Jaksch [-] ) , J. Kaván [-] , D. Klein [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 43. P. Vašek , 72. R. Škrobánek , 75. J. Štencel , 90. P. Kavan - 84. P. Jaksch , 86. P. Wolf .
Hráči zápasu: B. Lorenz , R. Škrobánek - L. Kirschner .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HRUBÝ Heinz, NOWICKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hlavnicím se již nyní nedaří tak jako na počátku a Minerva je doma silná

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vítězslav Chovanec
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude opravdu těžký zápas o první příčku. Nikdo si nic nedaruje, ale bude to výhra domácích.

Tip: výhra hostů