3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vávrovice zvládly jarní premiéru


Branky


23

Vávrovice daly před pauzou první branku. Své vedení pak navýšily dvěma přesnými zásahy ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice se ujaly před půli vedení

Vávrovice si na úvodní zápas jara pozvaly na své hřiště mužstvo z Dobroslavic. Úvod zápasu patřil kombinačně hrajícím Dobroslavicím. V úvodu zápasu nastřelil hostující Voves z přímého kopu tyčku. O chvíli později našel skákavý centr Knoppa Vovese, jehož pokus vytěsnil gólman Banetka zpod břevna mimo tři tyče. Za Vávrovice byl nebezpečný především Jakub Lichovník, ale jeho pokusy převážně placírkou cílené zařízení nezasáhly. Pět minut před koncem se vedení ujaly Vávrovice, když centr Sedláčka zasunul do sítě Jan Lichovník a gólman Vajda byl naprosto bez šance – 1:0. Těsně před půli mohli hosté vyrovnat, když Voves vysunul Chromečku, který udělal gólmanovi Banetkovi dlouho kličku a jeho pokus mířící do odkryté branky vykopl z čáry Levák. Poločas tak skončil hubeným vedením Vávrovic. 

Mrusek výhru dvěma zásahy pojistil

Ve druhé půli zpřesnil hru domácích Chryczyk, který svými kličkami dokázal dělat starosti hráčům hostí, a navíc dokázal na sebe vázat hráče hostí, čímž vznikal prostor pro jeho spoluhráče. Těsně před hodinou hry oslovil domácí Jan Lichovník krásnou nahrávkou Mruska, který protlačil balon kolem gólmana Vajdy do kasy – 2:0. Definitivní pojistku získaly Vávrovice čtvrthodiny před koncem zápasu, když Mrusek vystihl špatnou rozehrávku Dobroslavic a dovezl balon až do branky – 3:0. Vávrovice pak hrozily opět Jakubem Lichovníkem, a nebezpečný byl i Schneider po rohových kopech. Dobroslavice mohly v závěru korigovat skóre, ale Voves opět ztroskotal na brankové konstrukci. Vávrovice si tak připsaly tři body.

 

V příštím kole změří Dobroslavice síly doma s Březovou. Vávrovice jedou do Těškovic. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Začátek byl hektický, Dobroslavice byly aktivnější, byly lepší na balonu a k ničemu nás moc nepouštěly. Gól jsme však dali my těsně před pauzou. Po pauze dokázal naši hru rozhýbat Chryczyk, který dokázal na sebe navázat více hráčů a svou technikou a kličkami dělal soupeři problémy. Podařilo se nám vsítit dvě branky a zápas rozhodnout ve svůj prospěch.

TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Zápas se nám nepovedl. Do obou poločasů jsme sice vstoupili aktivně, ale bylo nám to houby platné. Svých pár šancí jsme na rozdíl od domácích neproměnili. Vávrovice vyhrály zaslouženě, za vítězstvím si šly. Bez komentáře nelze ponechat výkony sudích, kteří jsou hlavním důvodem, proč se vesnický fotbal dostal do obrovského úpadku. Na tom jsme se shodli dokonce i s domácími hráči, kteří nebyli také s jejich výkonem spokojeni.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] (46. D. Škopek [-] ) , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] (88. M. Klein [-] ) , F. Mrusek [-] (80. P. Váleček [-] ) , J. Schneider [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] (80. M. Novák [-] ) , T. Voves [-] , M. Vujtík [-] (8. D. Bochňák [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , P. Tůma [-] , P. Lukáš [-] , D. Vujtík [-] , M. Knopp [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 60. D. Vujtík .
Hráči zápasu: J. Chryczyk , V. Pchálek - T. Voves .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PINČEK Milan, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Vávrovice údajně přes zimu posílily a týmu kolem V. Chromečky se venku nedaří

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Rubý
Tip experta: remíza

Vávrovice jsem sice hrát neviděl. Odešla jim však golmanská jednička Košárek k nám do Slavkova. Vidím to na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Vítěz Březová | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích