3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov si na závěr sezóny poradil s jesenickým béčkem


Branky


50. A. Mašek , 64. J. Koc , 72. Z. Ledvina - 82. D. Kolář
10

Jesenická rezerva v rámci posledního kola zajížděla do Pavlíkova. Mírným favoritem byli domácí, kteří svou roli od samého začátku zápasu potvrzovali. Čekání na gól ukončil až Adam Mašek, který nastartoval svůj tým k cestě za třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

Od začátku zápasu bylo vidět, kdo diktuje tempo hry. Byl to domácí Pavlíkov, který byl častěji na míči a soupeři ho příliš nepůjčoval. Domácí se dostávali do šancí, problém ale byl v jejich proměňování. Přímý kop ze slibné vzdálenosti poslal Ikrényi do středu branky, pokus Maška zpoza vápna ztěží zachytila ochranná síť za brankou a ve zbylích příležitostech zakročil dobře brankář Řehoř. Právě on měl největší zásluhu na tom, že byl poločas nakonec bezbrankový. I Jesenice měla šanci, ale špatné vyběhnutí Konopáska nepotrestal Kolář.

Domácí si došli pro vítězství

První poločas sice branku nenabídl, ten druhý už ale ano. A na tu se čekalo pouhých pět minut. Mašek dostal míč za hranicí šestnáctky, individuálně se prosadil do čtverce a nedal Řehořovi šanci - 1:0. Klid na domácí kopačky zasadil po centru do vápna Koc, který se nejlépe zorientoval a udeřil - 2:0. Svou branku také pěkně oslavil. Jesenická rezerva se dostávala ke Konopáskovi pouze sporadicky, domácí brankář držel čisté konto.

 

V první části zápasu to Ledvinovi nevyšlo, ve druhé už ano. Nejprve nastřelil tyč, v další šanci ale napřáhl zpoza vápna a míč zapadl přesně k tyči - 3:0. Konopásek o čisté konto přeci jen přišel, to když dostal míč za obranu Kolář a píchl jej podél brankáře na přední tyč - 3:1. Další branku příchozí diváci neviděli, a tak se domácí mohli radovat z vítězně zakončené sezóny, Jesenice odjížděla s prázdnou.

 

Galerie od Bětky Brabcové.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Konopásek [-] - P. Ikrényi [-] , J. Erben [-] , J. Hamouz [-] , L. Polcar [-] , K. Zikmund [-] , T. Gebhart [-] , Z. Ledvina [-] , A. Mašek [-] (75. L. Gebhart [-] ) , J. Koc [-] , L. Bureš [-] (56. O. Polcar [-] )

FC Jesenice B
V. Řehoř [-] - J. Mutínský [-] , J. Kočička [-] - J. Rampas [-] , T. Tatzauer [-] (67. J. Micev [-] ) , D. Kapoun [-] , J. Beneš [-] - D. Kolář [-] , T. Čížek [-] (51. F. Moučka [-] ) , L. Jambor [-] - D. Krejčí [-]

ŽK: 53. K. Zikmund - 45. T. Čížek , 87. J. Mutínský .
Hráči zápasu: L. Polcar , A. Mašek , P. Ikrényi - V. Řehoř .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: SVOBODA David - VODRÁŽKA Tomáš, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích