2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlepšená hra Roztok přinesla body


Branky


13

V 18.kole se spolu utkaly dva týmy ze špice tabulky. Roztoky první půli mnoho nepředvedly, ale do druhé skočil jiný tým, který rozhodl o zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance Kroučové

Prvních patnáct minut se nic moc nedělo, spíše byla hra ze strany na stranu. Kroučová hrála hlavně na dlouhé nakopávané balóny. Roztoky zase vymýšlely akce, kde si hodněkrát přihrály, ale poslední důležitá přihrávka nikdy nenašla cíl. V 16' minutě se k balónu dostal hráč Roztok, který míč přihrál na střed hřiště k penaltovému puntíku, ale Čumpelík střelou po zemi brankáře nepřekonal. Opravdu bravurní zákrok předvedl brankář Tomeš, a tím podržel svůj tým před jasnou brankou. V 21' minutě přišla větší šance Kroučové, Husák dostal balón do vápna za obranu, ale z boku, kdy šel na brankáře sám netrefil. Z očí do očí se brankáře snažil obstřelil na zadní tyč, a i když se fanoušci Kroučové radovali, že míč do branky doskáče, tak se o 2 metry mýlil. V 28' minutě se naskytla Kroučové další zajímavá šance, a to přímý kop ze slibné pozice. K tomu se postavil Husák, ale snaha obstřelit zeď mu nevyšla. Ve 42' minutě přišla první branka zápasu. Z právé strany se do vápna prorval Škuthan a odcentroval přízemním centrem na Kováčika, ten se snažil sklenout míč pro Husáka a s pomocí obránce mu to i vyšlo.  Husák už neměl problém střelou po zemi dostat míč pod padajícího brankáře - 0:1. Za tohoto stavu se šlo i do šaten.

 

Kroučová hrála první půli hodně na Husáka a hodně jim to vycházelo. Příjemný fakt pro hosty byl i to, že byli hodně slyšet jejich fanoušci, za to domácí fanoušci hodně mlčeli.

Úplně jiné Roztoky a jejich dominance

Druhá půle začala hodně podobně jako ta první. Husák dostal balón znovu za obranu, zasekl si ho, aby se zbavil obránce, ale trefil přesně brankáře. Od tohoto okamžiku byli lepší už jen domácí. To se potvrdilo už v 51' minutě, kdy míč do vápna dostal hráč Roztok, ten ještě vylepšil přihrávkou pozici Čumpelíkovi, a ten prázdnou bránu už neminul - 1:1. O dvě minuty později znovu Roztoky hrozily, a to když Hruška posílal míč z pravé strany na bližší tyč, kde stál Čumpelík, ale bránu netrefil. Roztoky ještě víc přidaly na obrátkách a jdou si za výhrou, za to Kroučová od šance Husáka v prvních minutách nic neměla. A tlak se i Roztokům vyplatil. V 60' minutě po rohovém kopu Krůty se k míči, i s pomocí několika odrazů, dostal až k Masarovičovi, který uklidil k levé tyči - 2:1. A ani po gólu Roztoky vůbec nepolevily. O čtyři minuty později se k míči dostal Krůta, který posunul na Čumpelíka, ten si míč navedl blíže k brance a poslal ho do prostoru, kde stáli Ejem a Vejvoda. Ani jeden míč netrefil, ale dobře pro Roztoky se míč odrazil od Ejema ke Krůtovi, ten si ještě zlepšil pozici tím, že zasekl na střed a položil obránce, bohužel minul. 

Do konce zápasu se nic už nestalo, a tak mohli slavit domácí. Hodně důležité tři body zůstali tedy v Roztokách.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kroučová
Jan Husák, hráč: Zápas byl celkem vyrovnaný. Bohužel náš kapitán hrající střed zálohy jako by nebyl na hřišti. Domácí nakonec zápas otočili a získali 3 body. Beru to částečně i na sebe. Měl jsem několik gólových šancí a neproměnil jsem je. Ve 30.minutě ze zápasu musel odstoupit Bechynský, po souboji s domácím golmanem, což se také projevilo na našem výkonu. Dobrý zápas odehrál David Čapek. Domácím gratuluji k vítězství.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Vrábík [-] - Z. Špimr [-] , A. Ejem [-] (84. J. Hrubý [-] ) , Š. Masarovič [-] , M. Čermák [-] - J. Vejvoda [-] , V. Krůta [-] , D. Vejvoda [-] (65. P. Svoboda [-] ) , J. Texl [-] - P. Hruška [-] , O. Čumpelík [-] -

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - D. Čapek [-] , J. Husák [-] , J. Kováčik [-] , J. Vančura [-] , R. Prokop [-] , P. Mindžak [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , R. Janek [-] , O. Bechynský [-] (35. J. Škuthan [-] )

ŽK: 18. V. Krůta , 37. J. Texl , 83. Z. Špimr - 28. J. Kováčik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - JELÍNEK Václav (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Kryštof Loula
Tip experta: výhra domácích

Kluci z Roztok hrají doma velmi dobře, navíc mají co napravovat po minulém týdnu. Takže si myslím, že tady bude jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Roztoky by měli doma vyhrát, pokud si bude chtít zahrát ještě o první místo.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích