1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko se ve Slabcích protrápilo k výhře


Branky


16

Městečko je stále žhavým kandidátem na první místo v tabulce. Hodně lidí na okrese tipuje Ohnivec na celkového vítěze rakovnického OP. Nyní před tímto mančaftem stály Slabce, které doma umí. To také dokázaly a soupeři nedaly nic zadarmo. Šance byly k vidění na obou stranách, o gól šťastnější bylo nakonec právě Městečko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce vedení neudržely

Zápas se rozjížděl velmi pomalu, výkop v dopoledních hodinách zřejmě nikomu nesedl. Postupem času se oba celky rozkoukaly a přicházely i šance. Ty byly k vidění na obou stranách, stejně tak jako nepřesná zakončení. Se zbytkem takových si hravě poradili brankáři. Ve 30. minutě se měnilo skóre. Slabečtí rychle rozehráli přímý kop, po kterém šel Konopásek sám na Abraháma a nedal mu šanci - 1:0.

 

Čas plynul a před hráči byla poslední pětiminutovka. Městečko inkasovaná branka nakopla a domácí měli co dělat, aby odráželi nepříjemné útoky soupeře. Ve 42. minutě unikl Šnídl, jehož pokus Hrbek sice vyrážel, pouze ovšem do míst, kdy byl s gólovou dorážkou připravený Urban - 1:1. Slabce své vedení do kabiny neudržely a ve druhém poločase se tak začínalo "od nuly".

Slabce se připravily o body

Ve druhé půli hosté přidali, ale na gól se dlouho čekalo. K vidění byly opět šance, ale klid v koncovce stále chyběl. Slabce držely míč a byly blízko k brance. Když to nevyšlo z rohových kopů, tak útočnou snahu domácích zastavilo břevno. A když se ani dobrá střela z voleje nevešla mezi tři tyče, udeřilo na druhé straně. Domácí obránce vypíchl míč tak nešťastně, že poslal do úniku Šnídla a ten svou dělovkou protrhl málem síť - 1:2. Zbytek zápasu nabídl už jen další zahozené šance, a tak Slabce přišly o další body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: Hráli jsme dobře, hlavně druhý poločas jsme drželi míč a přehrávali soupeře. Zasloužili jsme si alespoň bod. Další zápas, ze kterého jsme mohli brát body, ale opět jsme vyšli naprázdno.

SK Ohnivec Městečko
Jakub Abrahám, brankář: Z pohledu gólmana byl tento zápas plný nepřesností z naší strany. Nemohli jsme se nějak chytit. Zazdili jsme pár, no docela dost šancí, ale nakonec tam 2 gólíky padly a mohli jsme se radovat z vítězství. Vydřené, ale řekl bych zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Černý [-] , K. Mužík [-] (79. R. Vejtasa [-] ) , M. Benada [-] , J. Černý [-] , M. Vaněk [-] , M. Konopásek [-] , T. Macák [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] (29. V. Schejbal [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Chládek [-] , J. Křikava [-] , P. Šnídl [-] , T. Elznic [-] (88. D. Jun [-] ) , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] (90. L. Procházka [-] ) , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

ŽK: 53. M. Benada - 31. J. Urban , 44. V. Zelenka .
Hráči zápasu: J. Chládek , P. Šnídl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TÝČE Jiří - VRUBEL Marek, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Filip Libecajt
Tip experta: výhra hostů

Městečko potvrdí své postavení a s přehledem zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů