1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter neměl políčeno na Lišky a nakonec prohrál těsným výsledkem 1:2


Branky


24. T. Karela - 32. M. Liška , 69. J. Liška
12

Před zápasem dělily oba týmy pouze dva body, když domácí měli lepší vychozí pozici. Domácím se však poslední zápasy nedaří a z dnešního zápasu si také body nevzali. Dvakrát neuhlídali oba Lišky, jenž pravidelně nastupují za Merklín a bylo zle. Merklín se tedy v tabulce předskočil svého dnešního supeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

V sedmé minutě hledal domácí Loukota pěknou přihrávkou Vladaře, který ze vzdálenosti čtrnácti metrů střílel mimo branku. V deváte minutě centroval Karela přízemním centrem do vápna a obrana hostí jen tak tak odvracela na rohový kop. K rohovému kopu se postavil Dolák. Krásným centrem našel domácího Velíška, ale ten v pěkné pozici hlavou netrefil branku. Ve 14. minutě střílel z osmnácti metrů Karela, ale jeho slabá rána skončila v rukou hostujícího brankaře. Ve 25. minutě proběhla přihrávka Loukoty na Karelu, ten se dostal do samostatného úniku ze strany a svojí velkou šanci proměnil - 1:0 - střela na zadní tyč! Velká radost pro domácí. Opticky byli více na míči tedy domácí a předváděli i větší kombinační hru, která se naopak jejich soupeři moc nedařila. Ve 33. minutě však přišla ojedinělá průniková přihrávka skrz obranu domácích na Michala Lišku, který zabalil míč, namířil si to přímo na domácího brankaře a nemýlil se, když střelou na zadní tyč propálil brankaře - 1:1! Ve 36. minutě mohli domácí opět vést, ale střela Pekárka po zahraném rohovém kopu mířila nad. Ve 39. minutě si domácí vymodlili trestný kop - Loukota se postavil k míči a svojí krásnou střelou minul asi o 10 cm šibenici hostujícího brankaře - velká škoda pro domácí! Poločasový výsledkem byl tedy 1:1!

 

 

 

Hosté dali jednu branku a posledních 10 minut dohrávali o deseti lidech

Druhý poločas začali opět domácí aktivněji, když v 50. minutě po rohovém kopu Vladaře se dostal k míči Karela, ale k jeho smůle, jeho pokus orazítkoval pouze tyč hostujícího brankaře. V 53. minutě stříleným centrem Karela nadělal velké problémy hostující obraně, míč se dostal až k Loukotovi, ale ten zamířil vedle. 60. minuta přinesla opět samostatný únik domácího hráče - tentokrát to byl Vladař - nepřiučil se však z prvního poločasu nic od svého spoluhráče Karely a branku nevstřelil. Ještě v 62. minutě mířil opět Karela vedle branky z dobré pozice. Jak to tak bývá - nedáš, dostaneš! V 69. minutě zkusil z větší vzdálenosti vystřelit hostující hráč a byl to moc dobrý nápad - jeho táhlá střela orázítkovala břevno branky domácích a následný odraz míče zužitkoval nejlépe Liška, ale tentokrát Jaromír a doklepl míč hlavou za záda domácího brankaře. Domácí to nevzdali a v 72. minutě po centru Loukoty mířil opět ke smůle domácích hráčů Karela do týče. V 80. minutě střílel z dálky Loukota, ale jeho střelecký pokus mířil těsně vedle. V 82. minutě se po druhé žluté kartě v zápase poroučel do sprch předčasně hostující Marek, ale paradoxně toho již domácí nedokázali využít, protože do konce zápasu se již nic nedělo a tak zápas, ve kterém Klášter měl více příležitostí a více tutových šancí nakonec vyhrál Merklín a předskočil svého dnešního supeře v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: Opět jsme předvedli festival neproměněných nebo spíše zahozených šancí. Dnes nám určitě štěstí nepřálo.

TJ Sokol Merklín
Jaroslav Kubeš - trenér: Pozitivní je určitě, že jsme dnes vyhráli a brali tak tři body, ale fotbal dnes šel trochu stranou, z naší strany! Nedařila se nám vůbec kombinace a ani finální přihrávky a tak jsme spíš zápas dnes prostě ubojovali. V prvním poločasu jsme měli jednu další tutovku, ale z bezprostřední blízkosti jsme trefili pouze gólmana. Domácí byli na tutové šance asi lepší, ale my jsme prostě dnes vyhráli. Pokud bych měl někoho z hráčů dnes vyzvednout, tak asi dnes Michala Lišku.



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] (76. T. Krmela [-] ) , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , T. Karela [-] , T. Pekárek [-] , T. Vladař [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

TJ Sokol Merklín
J. Liška [-] - D. Wild [-] , L. Bláha [-] , J. Liška [-] , D. Marek [-] , O. Haník [-] , T. Bešta [-] , M. Balák [-] , M. Liška [-] , V. Klička [-] (32. M. Voráček [-] ) , I. Yankov [-]

ŽK: 45. T. Loukota , 62. P. Velíšek , 67. M. Karlík - 18. T. Bešta , 37. D. Marek , 39. J. Liška , 76. M. Voráček , 81. M. Liška . ČK: 82. D. Marek .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: MASEC Iosip - BALOUN Josef (N), KUBEŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: remíza

Těžko tipovat, oba týmy v minulém kole celkem vysoko prohrály. Viděl bych to na remízu a na penalty zvítězí Merklín.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích