Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody Blovic setnuly hlavu Hradci


11

Blovice do zápasu nastupovaly s tím, že se jím poslední zápasy střelecky až tolik nedařilo a chtěly toto v zápase zlomit a udobřit si tak i domácí fanoušky. Stále však mohly být lehce v klidu, protože nejbližší pronásledovatel ztrácí více bodů a v případě prohry Blovic, by zůstaly ještě stále na prvním místě. Hradec v prvním poločasu obdržel pět branek a když se mu ve druhém nepovedlo zužitkovat jeho dvě šance a penaltu, odvezl si ze hřiště Blovic osm branek a vstřelil pouze jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká převaha favorita v prvím poločasu přinesla celkem pět branek

Blovice věřily, že pokud před zápasem budou hrát minimálně tak dobře jako v posledním utkání v Dobřanech, tak zápas musí zvládnout. Hosté zas do zápasu vstupovali s tím, že hrají proti prvnímu a nebude to určitě lehké utkání, což se posléze i ukázalo. Od počátku se však Blovicím dařila nátlaková hra proti soupeři, který byl zřejmě zaskočen rychlostí, s jakou domácí borci pracovali v kombinacích i v zakončení. I jejich obrana pracovala spolehlivě a všechny akce hostů eliminovala prakticky na polovině hřiště. V 5. minutě po centru Rouse nebezpečně pálil Veselovský, ale byl to přece jenom velký úhel. V 8. minutě po samostatném průniku z levé strany se snažil prosadit Radek Šabata, ale brankař ho skvěle vychytal. V 15. minutě přišel první gól zápasu. Za obranu dostal šikovně balon Venca Houdek a nezaváhal – 1:0! O tři minuty později prodloužil balon za sebe Honza Veselovský, přesně na Houdka a ten svým druhým gólem v zápasu nedal brankaři hostů jedinou šanci – 2:0! V 24. minutě se osmělili hosté – podařil se jím rychlý protiútok, jmenovitě míč zatáhl Kundrata, ale tento s vypětím všech sil odvrátili domácí na rohový kop. Z rohového kopu opět zahrozili hosté, ale domácí brankař stál na svém místě a pěkný pokus Brože zlikvidoval. Hned na to v 25. minutě z vhazovaného autu přesně přihrál Rous do pokutového území Lajblovi a ten zblízka střelou podél brankaře zvýšil skóre na 3:0! V 29. minutě zprava zahrál Šeba přímý pokutový kop, míč si s lehkostí zpracoval nabíhající Heřman a zvýšil na 4:0! To už bylo opravdu pro hosty kruté, ale nebylo to vše. Hosté zkoušeli nadále podnikat protiútoky do obrany domácích, ale ti dnes stáli, až na jedno zaváhání, pěvně na svých nohou, a tak byla většina těchto útoků hostů zlikvidována dříve, než se dostali do pěkného zakončení.  Už to vypadalo, že se půjde do kabin za stavu 4:0 v poločase, ale ve 44. minutě Lajbl našel kolmou přihrávkou Parouze, ten se individuálně zbavil obránce a přesnou střelou dal 5. branku v prvním poločasu. To bylo i poločasový výsledek, za kterého se šlo do kabin. V prvním poločasu bylo vidět, že domácí chtějí před svými fanoušky zvítězit a udobřit si je i po té střelecké stránce, která jim poslední zápasy vázla.

Hosté neproměnili pokutový kop a nakonec nepříznivý výsledek pouze kosmeticky upravili jednou brankou

Do druhého poločasu domácí lehce polevili a bylo to znát i na hře hostů. Což potvrdili v 52. minutě vstřelením branky, ale ta jim nebyla uznána pro ofsajd - autor branky Lihm Ondra se tedy mohl radovat pouze chvilku. Na druhé straně v 65. minutě po faulu pronikajícího Houdka zahrávali domácí pokutový kop, který s přehledem proměnil Šeba – 6:0! I hosté kopali pokutový kop. V 70. minutě po zmatcích v domácí obraně a nešikovném faulu brankaře byla nařízena penalta, ale tu hosté neproměnili, protože domácí golman, odčinil svoji chybu a střelu hostujícímu Skalovi chytil. Z následného protiútoku a centru Merhauta, zadní tyč zavíral bek Zdvořáček a přesně zakončil – 7:0. Hosté se však nakonec také dočkali - po jejich rohovém kopu se k odraženému míči dostal nejstarší hráč na hřišti a dostál svému jménu - Hrdina zkušeně zavěsil – 7:1. Závěr ale opět patřil domácím, po zahrané standardní situaci nacentroval zprava Šabata Radek, na centr si naběhl stoper Heřman a skóroval podruhé v tomto zápase – 8:1! Tímto výsledkem skočil i zápas, ve kterém domácí konečně protrhli svojí střeleckou mizérii z předchozích zápasů a potvrdili to, že jsou oprávněně v současné době na prvním místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát - trenér: hodně branek jsme vstřelili, ale také jsme řadu šancí zahodili. Stále vidím prostor na zlepšení. Těší mě, že se gólově prosadilo více hráčů, dokonce i ti ze zadních řad. Budeme dále pracovat na filozofii, kdy všichni hráči brání a všichni hráči útočí! Nejlepší hráč - všichni si zápas odmakali a až na pár hluchých momentů ve II. pol., kdy jsme vypadli z koncentrace, jsem byl s výkonem hráčů spokojen. V dobrém světle byl vidět od prvních minut Venca Houdek, který brankostroj spustil a ostatní na něho navázali.

SK Hradec 1946
Asistent trenéra Jarda Türk: Jeli jsme sem s tím, že nemáme co ztratit. První poločas jsme prospali. Dvakrát nám utekl aktivní Houdek a bylo po zápase. Hlavně mě strašně štvou chyby při třetím a čtvrtém gólu. Je to standardka a mi se na hráče úplně vykašleme, že zakončují úplně sami na malém vápně. Druhý poločas již byl z naší strany vydařenější. Musím pochválit hlavně dědka Hrdinu (58,5 roku). Měli jsme několik šancí , nedali penaltu. Tak aspoň čestná branka z kopačky našeho veterána.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
Z. Větrovec [-] - V. Šeba [-] , M. Heřman [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Houdek [-] (45. Š. Merhaut [-] ) - J. Parouz [-] , J. Rous [-] , O. Laibl [-] (70. M. Jílek [-] ) , R. Šabata [-] - V. Houdek [-] , J. Veselovský [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Bečvář [-] , T. Brož [-] , M. Liebel [-] , R. Straka [-] (45. L. Daneš [-] ) - J. Šubrt [-] (70. J. Hrdina st. [-] ) , O. Lihm [-] (45. B. Andrle [-] ) , D. Lihm [-] (45. J. Skala [-] ) , O. Kiss [-] - Š. Kundrata [-] , P. Andrle [-]

ŽK: 80. A. Zdvořáček - 47. P. Andrle .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Adamec Václav - HEŘMAN Miloš (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jaromír Doričák
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích