2:1p.
(1:0)
70. J. Bešta (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po gólu na každé straně rozhodly o vítězi až pokutové kopy


Branky


4. P. Šimána - 70. J. Bešta (p.)
11

Chlumčany mají prozatím pěkný bodový polštář a tak mohly jít do zápasu celkem s klidem. To Radkovice potřebovaly nutně bodovat, aby se jim Nepomuk bodově moc nevzdálil. Zápas nakonec rozhodly penaltové kopy, když poslední aktér kopu hostů těsně minul šibenici a gól tak nevstřelil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách přinesly v prvním poločasu gól pouze domácím

Na celkem těžkém terénu, kterému nepřidal na kvalitě déšť, byl v prvním poločase vidět pouze jeden gól, ale šancí bylo více. Domácí opět horko těžko skládali sestavu a nakonec se na lavičku posadili vesměs pouze dorostenci. Zápas začal pěkně z ostra, když běžela teprve 3. minuta zápasu a hostující útočník René Šatava postupoval sám na brankáře, bohužel byla jeho střela brankářem Hulou vyražena mimo tyče a skóre se tedy neměnilo. Hned vzápětí by se dalo použít heslo "nedáš, dostaneš!". O minutu později kopali domácí rohový kop, ke kterému se postavil Šimána a přímo z rohu trefil „šibenici“ - brankař hostů na tento točený pokus neměl šanci zareagovat - 1:0! Následovalo si hosté vypracovali několik pohledných šancí a střel, které bohužel končily buď těsně mimo branku a nebo je skvěle chytající Hula zneškodnil. Nutno upozornit, že hra byla lehce i kouskována dohady hráčů mezi sebou a dohady s rozhodčím, který v některých chvílích ne úplně dobře zvládal držet klid na hřišti. Hra se tedy postupem času přelévala z jedné strany na druhou a místy byly oba týmy velmi vyrovnané. Pokusy domácích zneškodnil, mnohdy se štěstím hostující golman. Největší šancí hostů byla ta Brady, když z bezprostřední blízkosti hlavou minul odkrytou branku a následně Březina a Šatava neproměnili další sólo na brankáře. Domácí měli v tuto chvíli celkem štěstí, ale to k fotbalu patří a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí borce.

Srovnání z penalty a také červená karta

eDo druhého poločasu domácí nastoupili v horší formě než v prvním. Hosté postupně přebírali otežě zápasu a přehrávali domácí v mnoha směrech. Hosté oplývali nasazením, pohybem a dynamikou. Jediné co chybělo však byla branka. Střely Březiny, Žily i Brady Hula zázračně kryl. Domácí se pokoušeli těžit pouzez brejků a tak se těžko dostávali na polovinu soupeře. Nejlepší hráč domácích Havlíček, byl výborně hrajícím T. Kučerou v druhém poločase místy nepusteň k ničemu a to se odráželo na hře domácích. Po jedné z mnoha akcí a průniku do vápna byl po chytrém pokrytí faulován hostující hráč a rozhodčí nařídil pokutový kop, který nekompromisně, agilně hrající Bešta, s jistotou proměnil - 1:1!. Domácí hrozili pouze z přímých kopů, ale nikterak nebezpečně. K jednomu přímému kopu se postavil domácí Havlíček, nacentroval míč do vápna. Míč prošel celým vápnem až se dostal k Löschovi, který si však s míčem, jež nešel ani na nohu a ani na hlavu, nedokázal poradit a poslal balón těsně vedle tyče. V této fázi hry mohli domácí strhnout vedení na svojí stranu, ale nepovedlo se jim to. Víc toho domácí již neukázali a tak to byli právě hosté, co mohli přidat druhý gól díky jejich aktivitě, ale ti však stále naráželi na výborného Hůlu a tak zápas skončil v základní hrací době nerozhodně 1:1!

 

Penaltová loterie

Penalty to je vždy loterie. Přestože domácí nebyli druhý poločas tím lepším týmem, tak nakonec právě oni dotáhli zápas do vítězného konce. Domácí trefili všichni branku, i když jednou to bylo s velkým štěstím a hostující hráč při snaze trefit šibenici netrefil těsně branku a daroval tak soupeři 2 mistrovské body.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - hrající trenér: Nakonec po šancích na obou stranách asi remíza zasloužená a v penaltovém rozstřelu jsme byli my ti šťastnější. Hráčem zápasu bych určil asi Němečka, který sice udělal penaltu, ale celý zápas podával skvělý výkon. My jsme s dvěma body velmi spokojeni. Tak jak jsme mohli klidně vyhrát, tak jsme mohli i v pohodě prohrát, takže po dnešním vývoji hry určitě dva body bereme!

TJ Sparta Radkovice
Tisot Stanislav - trenér: Děkuji všem klukům za mimořádný výkon a příkladné nasazení. Kluci oplývali nasazením, pohybem a dynamikou a v druhém poločasu nepustili domácí téměř k ničemu, jen jsme to nedokázali potvrdit druhým gólem.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - P. Šimána [-] , F. Lösch [-] , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] , M. Němeček [-] , D. Štolle [-] , T. Helus [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , J. Juráň [-]

TJ Sparta Radkovice
P. Vlček [-] - T. Kučera [-] , V. Soyma [-] , R. Šatava [-] , J. Bešta [-] , M. Žíla [-] , J. Míka [-] , V. Brada [-] , J. Stehlík [-] , D. Fiala [-] , F. Březina [-]

ŽK: 28. D. Štolle , 54. Z. Havlíček , 72. J. Havlíček , 86. M. Němeček - 26. J. Bešta , 84. V. Soyma . ČK: 84. Z. Havlíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - ADAMEC Václav, MASEC Iosip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Luboš Horvát
Tip experta: výhra domácích

domácí potvrdí doma roli favority

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích