1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí porazilo v penaltovém roztřelu béčko Nepomuku


Branky


8

TJ Sokol Spálené pořící, které bylo po celý zápas jednoznačně lepší nedokázalo proměnit žádnou ze svých mnoha šancí a zápas se tak dostal až do penaltového roztřelu, že kterého si nakonec Poříčí odneslo 2 mistrovské body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól z ofsajdu a velká převaha Spáleného poříčí

Za slunečné soboty se utkaly dva týmy mezi nimiž je v tabulce znatelný rozdíl bodobý rozdíl. Dalo se tedy uvažovat o tom, že pokud si hosté nepřivezou posily z "A" týmu měl by být favoritem zápasu právě domácí tým. Zápas začal velmi opatrně z obou stran, ale vetší aktivita byla vidět pouze u domácího týmu. Vlažná první dvacetiminutovka přinesla jen pěknou ránu V. Novotného, kterou pohotově lapil hostující gólman. Následně branku vsítil J. Šefla, ale ta ke vší smůle domácího týmu nebyla uznána pro ofsajd a tak se domácí fanoušci radovali pouze krátkou dobu. Ve 26. minutě vymyslel první gólovku P. Byron, k míči se dostal osamocený P. Karlík, který se snažil obstřelit hostujícího brankáře z jedenácti metrů až příliš signalizovanou placírkou, s níž si strážce hostující svatyně dokázal hravě poradit. Ve 40. minutě pak brankář Nepomuku vyrazil pokus F. Brudny z trestného kopu ze třicetipěti metrů a vzápětí po zisku míče aktivním napadáním domácího hráče a následném centru z pravé strany neproměnil P. Karlík stoprocentní možnost z deseti metrů. Vzhledem k nemohoucnosti domácích útočníků a také i díky stěští hostujícího týmu se šlo do kabin v poločase za stavu 0:0! 

 

Druhý poločas ve stejném duchu jako první

Vedení dmácího celku po prvním poločase mohlo být zasloužené vzhledem k počtu vypracovaných příležitostí, ovšem díky nepřesnoti zakončování a dobrému výkonu hostujícího golmana se tak nestalo. Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Vlažných prvních pár minut a postupné převzetí otěží domácím týmem vyústilo až nepříjemnou jedovkou z osmnácti metrů J. Šefla, gólman Nepomuku se však překvapit nenechal a míč za svá záda nepustil. Vzápětí se osmělili hosté velmi rychlým brejkem jenž na poslední chvíli hbitým zákrokem proti ráně hostujícího hráče z patnácti metrů zaskročil L. Varga. V tuto chvíli si mohli domácí hodně oddychnout, že šance neskončila gólem. V 61. minutě vyprášil rukavice gólmana pěkným pokusem z větší vzdálenosti domácí F. Brudna. Domácí se pokoušeli překonat hostující obranu všemi možnými způsoby a chtěli jednoznačnou převahu přetavit ve vítěznou trefu, ale toto se jim nepovedlo a po bezbrankové remíze si diváci mohli užít penaltový rozstřel. Nutno potřeba podotknout, že domácí byli po celý zápas lepším týmem a kdyby se jim podařilo nějakou šanci proměnit, zaslouženě by získali tři body.

Spálené Poříčí v penaltovém rozstřelu úspěšnější

Hosté ve druhé a třetí sérii vynikajícího L. Vargu nepřekonali, z domácího týmu se mýlil pouze F. Brudna a po přesných střelách O. Bláhy, J. Tupého, P. Karlíka a J. Šefla si tak na své konto domácí připsali dva mistrovské body za výhru 4 : 3 po pokutových kopech. Penaltový roztřel je vždy velká loterie. Dnes byli úspěšnější domácí hráči, kteří si tak za svoji velkou aktivitu po celý zápas dva body zaručeně zasloužili.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Martin Baran: Ve finále pro nás je bod z penaltového rozstřelu zlatý - domácí byli po celý zápas jasně lepším týmem, ale vzhledem k tomu, že spalovali své šance, tak zápas dospěl až do penaltového roztřelu, který je vždy loterií. Hráčem utkání z naší strany bych určil našeho brankaře Dominika Slivoně.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - O. Bláha [-] , M. Davídek [-] , R. Bořík [-] , F. Brudna [-] - V. Janoušek [-] (77. M. Krejčí [-] ) , J. Karas [-] (60. V. Heřman [-] ) , P. Byron [-] , V. Novotný [-] (73. J. Tupý [-] ) - J. Šefl [-] , P. Karlík [-]

FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - M. Dušek [-] , V. Švec [-] , R. Mráz [-] (87. J. Junek [-] ) , M. Baran [-] , J. Martínek [-] , J. Polívka [-] , P. Váňa [-] , V. Janoch [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 44. V. Novotný - 74. J. Ticháček , 83. J. Martínek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Adamec Václav - KUNEŠ Štěpán (N), BARAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Petr Chlíbec
Tip experta: výhra hostů

Pokud budou hosté posíleni o nějakého hráče z áčka, ve Spáleném Poříčí zvítězí.