2:1
(1:0)
68. D. Koutný (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka zvítězila gólem v samotném závěru


Branky


24. R. Bartoš , 90. T. Gajďok - 68. D. Koutný (vl.)
10

Druhá Polanka doma přivítala Dolní Datyně, které okupují třináctou příčku. Domácí nakonec vybojovali vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Datyně hrály lépe, do vedení se však dostala Polanka

Do utkání lépe vstoupili hosté. První šanci však nevyužili. Po rohu hlavičkoval Gistinger přesně do branky, ale radost hostům překazil na brankové čáře Koutný, když vyhlavičkoval míč do bezpečí. O chvíli později zahrozili domácí. Talián nacentroval z levé strany a Kalužovu střelu vytáhl Stach mimo branku. O minutu později pálil z hranice šestnáctky Ševčík. Stach jeho pokus opět vyrazil do bezpečí. Ve 13. minutě prošel přes domácí obranu Marek, prostřelil Řehulku, ale míč skončil na tyči. V 29. minutě vystihl rozehrávku hostí Skřehot, poslal míč na volného Ševčíka, jehož dělovku Stach vyrazil na opět mimo. O dvě minuty později ztratili hosté míč na útočné polovině, domácí rychle založili brejk Taliánem, na jehož konci byla přihrávka Kaluži a Bartoš skluzem dostal míč za záda brankáře hostí – 1:0. Poločas už toho více nepřinesl.

Polanka o svém vítězství rozhodla v poslední minutě

Druhý poločas začal náporem hostí. V 50. minutě to zkoušel z hranice šestnáctky Stebel, mířil ale mimo. V 67. minutě se už na hostí usmálo štěstí. Průnik po pravé straně a zakončení střídajícího Jaworka usměrnil do vlastní branky Koutný – 1:1. O tři minuty mohli domácí vstřelit branku. Centr Koutného napálil z jedné Bartoš nad branku. V 75. minutě centroval Šindler na Kalužu, ten prošel mezi obránci a jeho dělovku vytáhl Stach na roh. Po něm zakončoval hlavou Talián, brankář hostí míč vytáhl opět na další roh.  Polanečtí se stále častěji tlačili před branku soupeře, ale chybělo přesné zakončení. V 90. minutě zahrával roh Miko, míč se dostal na druhou stranu, kde jej vybojoval Talián. Nacentroval jej zpět před branku, Stach stačil míč vyrazit před sebe přesně k nohám Gajďoka, který z jedné napálil míč do branky a zajistil domácím tři body – 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Havířov - Dolní Datyně
Richard Beneš, trenér: “Smůla. Zápas dobře rozehraný, hráli jsme dobře z bloku. První stoprocentní šanci Jirka Marek šel sám na branku, ale trefil tyč. Pak po standardce vyhlavičkovával nejmenší hráč domácích Koutný. Opět se nám bohužel zranil stoper. Po naší zkažené přihrávce jsme domácím nabídli vedení. Ve druhém poločase jsme museli stáhnout do obrany našeho útočníka Marka, takže vepředu už nebyla taková síla. Ale pořád jsme byli silní na balónu. Měli jsme dobrou šanci, kterou jsme proměnili. V zápase jsem musel udělat čtyři vynucené střídání kvůli zranění. Na konci zápasu byli tři rohy, které jsme ubránili. A poté v posledních vteřinách utkání jsme dostali na 2:1. Pro nás kruté a jak už jsem říkal, velmi smolný zápas.“



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Koutný [-] , T. Gajďok [-] , N. Andrýsek [-] - J. Kaluža [-] (78. P. Miko [-] ) , M. Skřehot [-] , K. Surovec [-] (64. D. Šindler [-] ) , E. Talián [-] ( D. Uher [-] ) , V. Šustr [-] - R. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] -

TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - D. Cileček [-] (59. M. Jaworek [-] ) , J. Cenek [-] (72. R. Čopák [-] ) , T. Kaduch [-] , J. Marek [-] , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] (31. T. Kodenko [-] ) , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , R. Pištěk [-] , A. Kučera [-] (61. M. Cileček [-] )

ŽK: 81. T. Gajďok - 75. L. Stebel .
Hráči zápasu: T. Gajďok - J. Marek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČUBA Daniel - FOLVARČNÝ Adam, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Polanka je jasným favoritem a svou rolí potvrdí.