Příluky dokázaly zaskočit hulínskou Admiru


Branky


9. J. Fojtík (vl.) , 30. P. Motal , 45. J. Barták - 31. . Plata , 58. M. Bačík , 60. L. Adamík
13

Do Hulína zavítali fotbalisté z Příluk, kteří ještě nemají jistotu záchrany v soutěži. Domácí tým se na jaře v domácím prostředí hodně trápí a to se znovu potvrdilo. I když Hanáci vedli po půli již o dvě branky, hosté dokázali ve druhém dějství srovnat krok. Na penalty dominovali hosté. Za zmínku stojí i branka kolumbijského hráče Diega Platy v barvách Příluk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Z webu hulínské Admiry:
 Utkání jsme začali aktivně a v 8. minutě neudržel branař v souboji s Motalem míč, který následně v dalším souboji s obráncem u pravé tyče skončil v síti. 1:0. Dál jsme hráli aktivně, kombinace se nám dařila. Přesto i hosté měli šanci ve 23. minutě, kdy Vajda jejich střelu musel zlikvidovat nadvakrát. Ve 26 minutě se dostal Tabara za obranu hostí, ale jeho dlouhou kličku a střelu branař chytil. Vše si vynahradil ve 30. minutě, kdy vnikl do vápna z pravé strany, podél celé brány předložil míč u levé tyče volnému Motalovi, pro kterého nebyl problém poslat míč do odkryté brány. 2:0. Jenže chvilka nekoncentrace po vstřelené brance stačila hostům ke snížení, kdy střelou zleva o minutu později snížili. 2:1. Další naše šance přišla ve 37. minutě, kdy po centru Miklíka samotný Zavadil u levé tyče šanci nedal. Ve 43. minutě fauloval poslední hostující hráč unikajícího Tabaru a šel pod sprchy. Z následného trestného kopu Barták trefil krásně pravou šibenici a bylo 3:1. Poločasové vedení bylo nadějné, ale přesto nám nestačilo.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Druhou půli jsme měli mezi 45.-55. minutou tři čisté šance, kdy postupně Kubo, Tabara a Motal sami před branařem branku nedali a to se nám krutě vymstilo. Hosté bojující v deseti nic nevzdali a v 58. minutě pěknou střelou ze 20-ti metrů snížili na 3:2. O minutu později minul Mrhálek míč a hostující hráč postupoval na Vajdu sám a šanci střelou k pravé tyči proměnil. 3:3. Ač jsme se snažili vedení vrátit na naši stranu, hráli jsme již v křeči a dá se říct vyhrané utkání jsme jen zremizovali. Na řadu tak přišli penalty, hosté všech pět pokusů proměnily, z nás neuspěl Kubo a tak bod navíc brali hosté.Ale hosté si za bojovný výkon v druhé půli bod určitě zasloužili", hodnotí nepříliš povedený druhý poločas fotbaloví funkcionáři hulínské Admiry na svém webu.

 

 

"Domácí z Hulína na nás vletěli a bylo to po třiceti minutách již 2:0. Naštěstí jsme dali vzápětí kontaktní gól Diegem Platou na 2:1. Před koncem poločasu jsme šli do deseti a ještě dostali gól na 3:1 a vypadalo to s námi špatně. Ale po počátečním náporu domácích v druhém poločasu, kdy náš brankář chytil dvě tutovky domácích jsme se oklepali a Bačík snížil bombou z voleje z 25-ti metrů na 3:2 a za dvě minuty po úniku po křídle Adamík vyrovnal na 3:3. Výborně zachytal brankář Kiza, který chytil v rozstřelu penaltu a brali jsme tak druhý bod zápasu", hodnotí duel fotbaloví činovníci FK Příluky.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté z Příluk.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Znovu jsme tak na domácím hřišti ztratili, a ani vedení 3:1 v poločase nám nestačilo na 3 body. To se budeme snažit prolomit v neděli opět doma, kdy hostíme dobře hrající Mladcovou.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Mužstvo i bez některých opor ukázalo svou vnitřní sílu a vyhrálo u favorita.



Počet diváků: 33. Rozhodčí: Polášek Tomáš - NOVÁK Radek, ZÁVOJSKÝ Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2019 14:30
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Václav Kovář
Tip experta: výhra domácích

Admira v domácím prostředí uspěje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku