2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová v domácím prostředí vyzrála na tečovický Bivoj


Branky


12

Na Mladcovou zavítali hráči tečovického Bivoje, kteří v minulém kole porazili holešovskou rezervu. Domácí borci naopak přivezli výhru z horké lužkovické půdy. Zápas nakonec rozhodl domácí Michal Dlabač, který si obě své trefy rozdělil do obou poločasů. Hosté navíc přišli o vyloučeného Vladimíra Šnajdra, který musel ze hřiště odejít po dvou žlutých kartách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka

  
"Hosté přijeli odhodláni potvrdit dobrý výkon z minulého týdne. Za nepřítomného Frkala dobře zaskočil už uzdravený Michal Dorazín. V prvé půli drželi s domácími krok, velká škoda je promeškané jasné šance Závody, který ve třetí minutě nedokázal sám před Kupkou uspět a v podobné jasné situaci před závěrem poločasu za stavu 0:0 neuspěli ani David Dorazín a po něm Jan Vopatřil. Prakticky z protiútoku nastřelili domácí ruku Chovance v pokutovém území, na což hlavního rozhodčího musel upozornit až jeho asistent na pomezí. Domácí pak kopali penaltu Dlabačem, Jokl si na ni sice sáhl, ale brance nezabránil. Ihned po zahájení druhé půle obdržel druho žlutou Vladimír Šnajdr a hosté dohrávali v deseti. V jednu chvíli hráli dokonce cca 10 minut v devíti, to když po zranění obočí úderem loktem v souboji ve výskoku museli kustodi ošetřit rozražené krvavé obočí Chovancovi obvázáním hlavy. Do hřiště byl vpuštěn až po druhém pokusu, protože krvácení se nepodařilo napoprvé zastavit. Domácí získali mírnou územní převahu a dokázali ji zúročit po dorážce Dlabače, když poslal Joklem vyražený míč zpět do jeho branky", hodnotí duel tečovičtí funkcionáři.  

Domácí přidali druhou trefu

"Hosté sice zahrozili už v první minutě, ale to bylo na dlouhé minuty vše, naši hráči jen protahovali nepřesnými centry hostujícího brankáře. Jedinou vážnější akci založil až ve 26.min. centrem Ivoš Lošťák. Ve 38.min. nás po nepřesnosti Patrika Jankoviče nadvakrát podržel Petr Kupka, na druhé straně trefil o dvě minuty později Honza Chvíla ruku soupeře a rozhodčí po krátkém zaváhání ukázal na penaltovou značku. Pokutový kop trochu se štěstím proměnil kapitán Michal Dlabač.  Začátek druhé půle byl hodně nervózní, nejprve byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Šnajdr, chvíli nato byl v souboji zraněn hostující Chovanec. Převaha hráče v poli však nebyla znát a zápas rozhodla až druhá branka našeho kapitána Michala Dlabače, který po průniku Dana Kahaji propálil do sítě Joklem vyražený míč. Jedinou vážnější šanci hostů měl Dorazín, ale hlavička v 88. min. skončila nad břevnem naší branky", hodnotí duel na webu FK Mladcová.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Na Mladcové se hrál vyrovnaný zápas jen s pramálo nebezpečnými situacemi před oběma brankami. Domácí nakonec získali cenné tři body.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Ve vyhecovaném utkání tak ztratil Bivoj body. O jejich náhradu se může pokusit hned příští týden v Kostelci u Holešova a v dalším těžkém zápasu doma s jasným leadrem soutěže Fryštákem.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - P. Jankovič [-] , J. Chvíla [-] (75. M. Čihánek [-] ) , F. Hájek [-] (89. O. Slavický [-] ) , M. Blažek [-] , M. Kraváček [-] , I. Lošťák [-] , P. Polášek [-] (90. V. Korvas [-] ) , M. Dlabač [-] , P. Venený [-] (27. D. Kahaja [-] ) , L. Bahulík [-] (85. O. Blažek [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , L. Balcárek [-] , V. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] - J. Vopatřil [-] , A. Ondík [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] - D. Dorazín [-] , L. Shejbal [-]

ŽK: 32. M. Kraváček , 56. J. Chvíla , 61. F. Hájek - 47. V. Šnajdr . ČK: 53. V. Šnajdr .
Hráči zápasu: P. Kupka , M. Dlabač - L. Shejbal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - KADLČÁK Jakub, FOJTŮ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Smolík
Tip experta: výhra domácích

Zápas na Mladcové vyhraje domácí celek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku