3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice + Karolinka potvrdila s posledními Boršicemi roli favorita


Branky


7

Do Velkých Karlovic přijely poslední Boršice s novým trenérem Cigošem na lavičce. Domácí celek vstoupil do utkání velmi dobře a po půlhodině hry vedl o tři branky. Hosté dokázali těsně před odchodem do kabin vsítit branku. Ve druhém dějství se už kanonýři obou celků neprosadili a domácí si tříbodovou výhru pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky

V domácím týmu došlo před jarními odvetami k několika změnám, kdy do třetiligového Uherského Brodu odešel Martin Pavelka a do nedalekého Halenkova Martin Kašpar. Z nižší soutěže v Rakouskou však do klubu přišel Lubomír Němec a výměnou za Kašpara přišel z Halenkova Maliňák. Hosté z Boršic také před jarní částí obměnili svůj stávající kádr s cílem zachránit se v Krajském přeboru. Na postu trenéra vystřídal Sečeně, který odešel do Baťova, nový kouč Cigoš. Domácí celek však vlétl do zápasu jako uragán a po třiceti minutách vedl o tři branky. Hostím se ale podařilo do poločasu snížit na přijatelných 1:3 a nic ještě nebylo z jejich pohledu ztraceno.

Ve druhém dějství už branka nepadla

V prvním poločasu si domácí velmi rychle vypracovali pohodlný tříbrankový náskok, na kterém měl lví podíl Lubomír Němec, který ukázal, že bude velmi platnou posilou. Hosté hráli především v prvním dějství v defenzívě hodně naivně a nechávali domácím útočníkům dost volného prostoru. Druhý poločas ale přinesl úplně jiný obrázek hry než ten první, hosty vstřelená branka do šatny nakopla a najednou jich bylo plné hřiště. Domácí obrana se měla co ohánět a brankář Bil několikrát svůj tým podržel. Kontaktní branka byle kolikrát na spadnutí, což se ale nakonec hostujících hráčům nepodařilo. Domácí celek se připisuje tři povinné body a v tabulce se přibližuje k nejlepším týmům. Hosté podali na Valašsku sympatický výkon, který může přinést ovoce v dalších zápasech. Boršice tak mohou na svůj výkon navázat v domácím duelu s Morkovicemi.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Velmi rychle se nám podařilo vstřelit tři branky, hosté snížili brankou do šatny. Ve druhém poločasu jsme ubrali nohu z plynu a několikrát nás podržel brankář Bil, který patřil společně s Němcem k nejlepším hráčům v našem dresu, komentuje dění na hřišti na portálu Valašského fotbalu karlovický činovník.

SK Boršice
web Boršic:



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - T. Ondřejka [-] , J. Podešva [-] (89. P. Batla [-] ) , J. Kučera [-] , J. Mikula [-] , R. Zeť [-] - V. Vašut [-] , L. Němec [-] - J. Pavelka [-] (78. P. Hruška [-] ) , P. Škrobák [-] , O. Gajdoš [-] (67. J. Langer [-] ) -

SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Bělaška [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , J. Růžička [-] , L. Krsička [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , M. Cigoš [-] , F. Konečný [-] (46. L. Býček [-] )

Hráči zápasu: T. Bil , L. Němec - T. Ohnutek .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Zdeněk Konečný
Tip experta: výhra domácích

Velké Karlovice si s posílenými Boršicemi nakonec poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích