Jurnečka zajistil Počítkám postup


Branky


18

Počítky stráví v 1.B třídě pouze jednu sezónu. Mají totiž jisté druhé místo a postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří svojí aktivitou dělali hostům problémy. Odměnou jim za to byla vedoucí branka, kterou vstřelil v 18. minutě Kozák - 1:0. Nutno podotknout, že mu velkou měrou pomohl hostující stoper Odehnal, který vyrobil velkou chybu. Vyrovnání přišlo v 33. minutě, kdy domácí obraně utekl střelec Jurnečka a chladnokrevně vyrovnal - 1:1. Hned o čtyři minuty později vykopl hostující brankář Šobej dlouhý pas na Jurnečku a ten z otočky nechytatelnou bombou poslal Počítky do vedení - 1:2. Ke konci poločasu byly lepší Počítky, ale další branku nepřidaly. Přišli pouze o dva zraněné hráče, přičemž Halamku musela odvést sanitka do nemocnice s roztrženým obočím.

Hosté si vedení pohlídali

Tempo hry se ve druhém poločase uklidnilo a i vyložených šancí ubylo. V 59. minutě poslal hostující obránce Sláma pas za obranu, kde byl připravený Jurnečka a ten završil svůj hattrick - 1:3. Zbytek utkání se dohrával z povinnosti. Po konečném hvizdu dobře pískajícího rozhodčího Sliže se mohly Počítky radovat z postupu a domácí smutnit z další porážky.

 

Rantířov zakončí své působení v krajských soutěžích v Bohdalově. Do Počítek přijede Měřín.



Ohlasy k zápasu



Prvních pár minut se obě mužstva oťukávala, ale pak začal náš tým diktovat tempo hry. Opět se nám povedlo neproměnit mnoho vyložených šancí, ale mrzet nás to nemuselo. Lukáš Jurnečka svým třetím gólem v utkání zajistil v 59. minutě vítězství v náš prospěch a klidný závěr zápasu. Klukům opět děkuji za perfektně odehraný týmový zápas.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - K. Živný [-] , P. Cibulka [-] (68. P. Novotný [-] ) , M. Horáček [-] , L. Horáček [-] - M. Procházka [-] , M. Maštera [-] , J. Bartejs [-] , L. Lát [-] (82. P. Housa [-] ) - J. Kozák [-] (64. D. Kourek [-] ) , K. Holub [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , P. Beneš [-] (85. D. Bednář [-] ) , O. Toman [-] (40. M. Landsman [-] ) - L. Jurnečka [-] , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] , A. Svoboda [-] (81. L. Kachlík [-] ) - R. Halámka [-] (43. P. Ločárek [-] )

ŽK: 54. D. Odehnal .
Hráči zápasu: L. Jurnečka .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: SLIŽ Emil - BABÁK Martin, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra hostů

Počítkám bude větší hřiště vyhovovat.

Tip: výhra hostů