Počítky porazily Velký Beranov


Branky


22

Počítky po debaklu od Polné zabraly a zdolaly Velký Beranov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Počítky sehrály další domácí zápas se soupeřem z Velkého Beranova. Část utkání se odehrálo za vydatného deště, což dost ovlivnilo kvalitu hry. Počítky chtěly odčinit prohru z minulého kola a od úvodního hvizdu se snažily tlačit před hostující branku. Vytěžili z toho několik rohů či standardních situací, ale branku domácí tým nevstřelil. To se podařilo hostujícímu celku v 9. minutě. Po hrubé chybě domácí obrany vstřelil branku Novák a poslal hosty do vedení – 0:1. Vyrovnání přišlo o pár minut později. To Lukáš Sláma vysunul Romana Halamku, ten udělal kličku hostujícímu brankáři a z velkého úhlu vyrovnal – 1:1. Po zbytek prvního poločasu se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Domácí tým ztroskotal na nepřesných střelách a hostující celek na výborně chytajícím domácím brankáři Davidovi Šobejovi. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Domácí po poločase rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a zatlačili domácí celek na svoji polovinu. Vyústěním z toho byla pouze nastřelená tyč. Rozhodnutí zápasu přišlo v závěrečné dvaceti minutovce. Lukáš Jurnečka zatáhl míč po lajně a perfektně naservíroval míč Romanu Halamkovi a ten neměl problém poklidit míč do prázdné branky – 2:1. V 80. minutě zvýšil vedení Ondřej Zajíček, když si naskočil na centr opět od Lukáše Jurnečky – 3:1. Poslední branku vstřelil aktivně hrající Jurnečka po sólové akci – 4:1. Počítky se tak mohly radovat z domácí výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Tento zápas byl těžký, po minulé prohře jsme nechtěli udělat stejné chyby a do zápasu jsme přímo vlétli. Prvních devět minut jsme měli neustálý tlak a vytvořili si mnoho šancí, ale ani jednu neproměnili a naopak jsme udělali opět chybu, kterou hostující celek proměnil. Poté se hra vyrovnala, více šancí jsme měli opět my a podařilo se nám vyrovnat. Začátek druhého poločasu patřil hostujícímu celku, ale po pár minutách náš tým zpřesnil hru a vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou. Po vstřelení druhé branky jsme měli již hru pod kontrolou. Třetí a čtvrtá branka už jen dokazovala naši převahu a zaslouženou výhru. Klukům díky za super výkon.




Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - M. Landsman [-] , D. Odehnal [-] , L. Sláma [-] (57. M. Kuřítko [-] ) - P. Beneš [-] , F. Toman [-] , J. Mašek [-] , A. Svoboda [-] (62. R. Blažíček [-] ) , O. Zajíček [-] (83. L. Kachlík [-] ) - R. Halámka [-] (73. D. Bednář [-] ) , L. Jurnečka [-] (89. P. Hájek [-] ) -

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - P. Kittler [-] - K. Pejřimovský [-] , A. Svoboda [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (81. J. Pýcha [-] ) , P. Novák [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-] , J. Štumar [-]

ŽK: 41. D. Odehnal , 51. M. Landsman , 56. O. Zajíček , 87. D. Bednář - 70. F. Smejkal , 80. J. Štumar .
Hráči zápasu: R. Halámka , L. Jurnečka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - KUBEŠ Petr, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 5. 2019 22:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Karel Živný
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít napravit zaváhání z minulého týdne a tentokrát vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů