Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 15:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota zdolala v souboji béček Černice a míří k záchraně


Branky


14

Fotbalisté béčka Lhoty zdolali 4:2 rezervu Černic a připsali si již páté vítězství v řadě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo dvakrát skórovat

Rozjeté béčko Lhoty, které v posledních kolech razantně vykročilo za záchranou, hostilo soupeře z klidného středu tabulky – rezervu Černic. První šanci si vytvořili hosté, když po standardní situaci hlavičkoval do tyče zkušený stoper Nádraský, ovšem pak už byla lepší Lhota. Ta se ujala vedení ve 12. minutě po trefě Jana Švíka a ve 25. minutě vstřelil hezký gól také Jakub Horník. Hosté poté museli do přestávky třikrát nuceně střídat, ze hry postupně odstoupili zranění Müller, Táborský a Laibl, takže do šaten hostující celek neodcházel zrovna s veselou.

Zlepšený výkon Černicím body nepřinesl

Po změně stran Černice přeci jen přidaly a domácí se museli bát o své vedení. Zvláště, když v 54. minutě snížil na rozdíl jednoho zásahu Krzysztof Zeliński. Hosté se pak snažili i o vyrovnání, ale v době, kdy jejich nápor vrcholil, přebral v pokutovém území míč zády k bráně Václav Bezdička, který se s ním dokázal otočit a střelou pod břevno překonal brankáře Tománka – 3:1. Hosté ještě rychle snížili Kamilem Kunclem, ale alespoň na remízu už přes veškerou snahu nedosáhli. Lhota tak urvala už páté vítězství v řadě a míří za záchranou v městském přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Byla to spíše kopaná, což odpovídalo hřišti ve Vstiši, které je takové drnovaté. Takže se spíše nakopávalo. První šanci jsme měli my, když Nádraský nastřelil hlavou tyč, ale poté se Lhota hodně zlepšila a dala nám dva pěkné góly. Po půli jsme tedy prohrávali 2:0 a musím říci, že my nehráli dobře. Soupeř byl o dost lepší. Navíc se nám zranili tři lidi a tak jsme byli nuceni střídat. Přesto byla z naší strany druhá půle lepší. Dokázali jsme snížit na 1:2, měli i šance na vyrovnání, ale jejich nejlepší hráč Bezdička se otočil s míčem na penaltě a dal pod víko na 3:1. Vzápětí jsme ještě dali na 3:2 a v závěru je tlačili, ale vyrovnat jsme už nestihli.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - Z. Paul [-] (58. M. Drapák [-] ) , V. Fiala [-] , L. Böhm [-] , V. Bezdička [-] , S. Litaev [-] , L. Novák [-] (65. M. Bečaver [-] ) , J. Horník [-] , J. Švík [-] , F. Rohrer [-] , M. Varga [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - K. Zeliński [-] , K. Kuncl [-] , T. Engl [-] , M. Laibl [-] (36. J. Setikovský [-] ) , J. Vlk [-] , J. Nedvěd [-] (80. J. Mareš [-] ) , M. Müller [-] (25. M. Bajer [-] ) , L. Táborský [-] (34. M. Chvojka [-] ) , R. Nádraský [-] , O. Marušinec [-]

Hráči zápasu: V. Bezdička - R. Nádraský .
Počet diváků: 4. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠLAJS Jakub, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V tomhle zápase, myslím, zvítězí Černice.

Tip: výhra hostů