Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy otočily v posledních minutách zápas v Kolovči!


Branky


11

Pořádné drama přinesl záchranářský souboj mezi Kolovčí a Kozolupy. Domácí vyhráli první poločas 2:0 a vypadalo to, že by duel měli zvládnout. Po přestávce však Kozolupští nejprve snížili a v závěrečných minutách pak dvěma góly dokonaly senzační obrat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koloveč si zajistila dvougólový náskok

V Kolovči se utkal třináctý tým tabulky s dvanáctým. Jednalo se tedy o záchranářský duel o 6 bodů. Hosté do něj nastoupili s větší aktivitou a v úvodní čtvrthodině si vytvořili šance, které však Čech či Hucl nedokázali zužitkovat. Postupně se pak osmělili i domácí, kteří se ve 29. minutě vedení, když centr Milana Záhrobského propadl nikým netečován až za záda brankáře Šaška. O pár minut později se navíc prosadil také Tomáš Mastný a domácí vedli o dva góly. 2:0 bylo také poločasové skóre.

Kozolupští dokonali obrat dvěma góly v samotném závěru

Do druhé půle hosté vstoupili s velkou snahou s výsledkem něco udělat. Jejich nápor přinesl ovoce v 64. minutě, kdy je vrátil do hry kontaktním zásahem Vojtěch Sláma, který na několikátý pokus dotlačil balón až za brankovou čáru. Tlak Kozolup pak pokračoval, hráči Slavoje se už jen bránili. Když už to vypadalo, že by domácí mohli těsné vedení udržet, sklapla v závěru utkání takzvaná „Csaplárova past“ definitivně. V 88. minutě srovnal Matěj Maštalíř a již v nastavění se dokonal velký obrat střelou zpoza šestnáctky do šibenice Jiří Hucl. Kozolupy tak výrazně zvýšily své šance na záchranu 1.B třídy, naopak Koloveč může tenhle zápas velmi mrzet.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Do zápasu jsme vstoupili docela aktivně. V prvních 15 minutách jsme měli čtyři tutovky, z toho já dvě. Bohužel jsme to neproměnili a pak přišlo takové to tradiční „Nedáš – dostaneš.“ Pak jsme spálili asi další dvě tutovky a přišlo, co jsme nechtěli. Koloveč dala ze druhé střely na 2:0 a z toho jsme se už do konce poločasu nevzpamatovali. Přestali jsme hrát naši hru. O pauze jsme si řekli, že když prohrajeme, tak už nebudeme mít moc šancí na záchranu. Chtěli jsme do toho dát všechno s tím, že tohle může být ten rozhodující zápas a podle toho druhá půle vypadala. S klidným svědomím si troufám říci, že se Koloveč jenom bránila. Jestli byli po přestávce za půlkou dvakrát nebo třikrát, tak je to ještě hodně. Podařilo se nám snížit Vojtou Slámou a pak už bylo otázkou času, kdy tam spadne minimálně vyrovnání. To přišlo v 88. minutě a do Kolovče jsme pak bušili i nadále. V nastavení Jirka Hucl, který také spálil minimálně 3 – 4 šance, z vápna levou nohou trefil nádherně šibenici a obrat byl dokonán.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - P. Pap [-] (55. T. Dvořák [-] ) , V. Moravec [-] , R. Denk [-] , M. Záhrobský [-] (78. L. Kněz [-] ) , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] (87. T. Lucák [-] ) , T. Šlajs [-] , P. Dufek [-] (61. M. Pluhař [-] ) , J. Souček [-] , T. Mastný [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - P. Mráz [-] - M. Maštalíř [-] , J. Huleš [-] , P. Pancurák [-] , J. Hucl [-] , V. Sláma [-] - J. Čech [-] - J. Bozděch [-] , M. Mráz [-] , T. Procházka [-] (78. J. Popelka [-] )

ŽK: 71. T. Šlajs , 72. M. Záhrobský - 45. T. Procházka , 50. R. Šašek .
Hráči zápasu: V. Sláma .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VELÍŠEK Jiří, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Přeji to Kolovči, jsou tam fotbalovější hráči než v Kozolupech - 4:1.

Tip: výhra domácích