5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá si smlsla na Postřekovu a ve vyrovnané tabulce se bodově dotáhla na dosah postupových příček!


Branky


19. R. Ovčačík , 25. P. Chval , 27. J. Pelán (p.) , 76. P. Chval , 78. P. Chval
15

Fotbalisté Chodové Plané doma překvapivě snadno přehráli na jaře velmi dobrý Postřekov. Na výhře Slavoje 5:0 se podílel hattrickem kanonýr Pavel Chval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácím vyšel

Hosté, kteří na jaře obrali o body Bělou i Dlouhý Újezd a naposledy rozstříleli deseti góly Stráž, přijeli do Chodové Plané bez zraněného Cibotara a také bez jarního objevu Peroutky, přesto se dal očekávat vyrovnaný zápas. Začátek tomu také odpovídal. Postřekovští dokonce jako první zahrozili. Nejdříve se sám před brankářem ocitl Karlík, ale z úhlu bránu nedokázal trefit a poté pálil po Kreuzově nahrávce Polák, ovšem gólman Petrželka domácí podržel. A pak už začala hrát Chodovka. V 19. minutě si v pokutovém území věděl rady Rudolf Ovčačík a domácí vedli. Ve 25. minutě se pak Pavel Chval prosadil hlavičkou po rohovém kopu a o dvě minuty později zvýšil z penalty na 3:0 Jindřich Pelán. To bylo také poločasové skóre.

Chval pečetil skóre završeným hattrickem

Po změně stran se hosté snažili s výsledkem ještě něco udělat a zhruba dvacet minut měli územní převahu. Ta však k větším šancím nevedla a poté postupně převzali iniciativu zase fotbalisté Chodovky. Skóre utkání pak ještě uzavřel dvěma slepenými zásahy Pavel Chval, který zakončil dvě brejkové situace a potvrdil tak pověst vyhlášeného střelce završeným hattrickem. Chodová Planá - Postřekov 5:0.

 

Chodová Planá ztrácí ze čtvrtého místa tabulky pouze tři body na vedoucí Bělou. Soutěž se mimořádně srovnala a reálnou šanci na první místo stále drží pět týmů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Postřekov přijel jen s dvanácti hráči. Myslím, že mimo čtvrthodinu ve druhém poločase jsme byli lepší. Kdybych měl někoho vyzdvihnout, tak je to asi Pavel Chval, kterému se začalo zase dařit střelecky. Když Pavel dává góly, tak se daří celému mančaftu. Jinak patří dík celému týmu. Postupové ambice nemáme, ale když si vzpomenu, že jsme ztratili body s týmy ze zadní části tabulky, jako byly Krchleby nebo Kozolupy, tak jsme mohli klidně být docela s náskokem na prvním místě. Je to fotbal, je to zamotané, ještě zbývají čtyři zápasy do konce. Nakonec si ale myslím, že to uhraje, byť jsem původně čekal Chodov, Mrákov nebo Bělá nad Radbuzou.

TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): V tom zápase už ani jednomu týmu o moc nešlo, takže jsme si ho chtěli užít. Samozřejmě jsme to chtěli odehrát líp, ale u před začátkem jsme museli udělat dvě změny v základní sestavě, která funguje, a když hrajeme v plném složení, tak se vyhrává. Vlado Cibotaru je zraněný a Zdeněk Peroutka nemohl na zápas z osobních důvodů kvůli škole. Navíc jsem měli souběh s B-týmem, takže jsme měli k dispozici jen jednoho náhradníka. I v této sestavě jsme si ale chtěli alespoň bod odvézt. Úvod zápasu naznačoval, že bychom mohli něco uhrát. Poté však začali hrozit domácí a nám se nepodařilo ubránit ve dvou obráncích jednoho jejich hráče, který dával na 1:0. Potom přišel rohový kop a čtyři naši hráči nedokázali uhlídat Pavla Chvala. Poločas byl 3:0. O pauze jsme si jen řekli, že chceme odehrát druhou půli tak, abychom ji vyhráli. 20 – 25 minut tomu nasvědčovalo. Domácí jsme nepustili na naší polovinu, hráli jsme převážně u nich, ale vše ztroskotalo někde na hranici vápna nebo penalty. V závěru nás ještě dvakrát potrestal Chval, který završil hattrick. Pro nás smolný zápas, nedařilo se hrát to, co jsme chtěli. Nechci tvrdit, že to ovlivnily změny v sestavě. Hráči, kteří naskočili, k tomu přistoupili velmi dobře, ale soupeř byl produktivnější a vyhrál.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (85. Z. Kutička [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] (78. R. Seitz [-] ) , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] (81. V. Benedikt [-] ) , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-]

TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] , K. Kuželka [-] , F. Kreuz [-] , D. Karlík [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , V. Královec [-] (59. V. Královec II [-] ) , J. Němec [-] , D. Vavřík [-]

ŽK: 51. R. Ovčačík .
Hráči zápasu: P. Chval .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šimek Luboš - VALENTA Martin, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Postřekov teď hraje ve velké pohodě a navíc jim to teď hodně pálilo (Polák a Závodný :) ). Budou namlsaní a vyhrají. (2:4)

Tip: výhra hostů