T. Forejt 19.
V. Sláma 31. (p.)
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj v Kozolupech vyzněl pro Planou


Branky


19. T. Forejt , 31. V. Sláma (p.) - 6. D. Karmazin , 18. D. Sovka , 77. P. Sláma
19

Souboj o šest bodů byl k vidění v Kozolupech, kde se v sobotu utkaly dva celky, které se snaží uniknout z pásma sestupu. V bojovném zápase byla šťastnější hostující Planá, která si odvezla domů velmi důležité tři body za výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neudrželi dvougólový náskok, navíc přišli o vyloučeného kapitána

Dvanácté Kozolupy přivítaly dvanáctou Planou, takže se hrálo o hodně. Do záchranářského souboje vstoupili lépe hosté, které už v 6. minutě poslal do vedení Daniel Karmazin. V 18. minutě navíc přidal druhý gól Plané Dominik Sovka – 0:2. Hned o minutu později ale snížil Tomáš Forejt a tím odstartoval tlak Kozolup. Ve 31. minutě pak přišla pro hosty ještě větší komplikace. Rozhodčí totiž proti nim odpískal penaltu a navíc ukázal druhou žlutou kartu za protesty jejich kapitánovi Suchému. Z pokutového kopu srovnal Vojtěch Sláma a Kozolupy před sebou navíc měly dlouhou přesilovku. Do přestávky se však skóre už znovu neměnilo.

Kozolupy nevyužily šance, Plané trefil výhru Sláma

Po změně stran měli domácí více ze hry. Oslabená Planá se snažila dobře bránit a vyrážet do brejků. I tak si domácí přes urputnou defenzivu soupeře několik šancí vytvořili, ovšem hosty držel brankář Švarcbek, který uspěl i v situaci 1 na 1 proti domácímu útočníkovi. V 77. minutě naopak unikl domácí obraně Patrik Sláma, který se nemýlil a strhnul vedení zpět na stranu Plané – 2:3. Tento stav už vydržel i proto, že byl v 87. minutě vyloučen také domácí Hucl, až do závěrečného hvizdu a Planá se tak mohla radovat z velmi důležitého vítězství. To domácí klesli na předposlední místo a hodně si zkomplikovali boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Podali jsme takový standardní výkon, herně to nebylo nic moc, ale podařilo se nám vyhrát a to je důležité. Moc se nám nedařily nahrávky a kombinace. Přežili jsme jejich šance. Myslím, že jsme měli štěstí. Situaci nám zkomplikovalo zbytečné vyloučení kapitána, který dostal druhou žlutou za řeči po odpískané penaltě. V deseti jsme ale hráli paradoxně spíše lépe. Kluci se semkli a docela hráli. Soupeř tam měl sice šance, ale nedokázal je využít. Pak naopak utekl Sláma a rozhodl. Hodně nás podržel gólman Švarcbek, který je zraněný a chytá se sebezapřením.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - P. Mráz [-] , J. Bozděch [-] , J. Fikar [-] , M. Mráz [-] - J. Huleš [-] (74. J. Martínek [-] ) , P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] , J. Hucl [-] - V. Kovář [-] (76. T. Procházka [-] ) , T. Forejt [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] , D. Sovka [-] , D. Kloužek [-] (90. R. Miklas [-] ) , P. Sláma [-] , J. Sloup [-] , D. Karmazin [-] (97. J. Bucsuházy [-] ) , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] (74. F. Kliment [-] ) , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 62. M. Mráz , 66. V. Sláma , 82. J. Hucl - 8. O. Suchý , 71. D. Sovka , 71. T. Malý , 83. J. Kopča . ČK: 87. J. Hucl - 31. O. Suchý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - DUDA Václav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Planá odehrála minulý týden skvělý zápas a myslím si, že i tento týden nezaváhají a získají 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích