2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.03.2019 19:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice vyhrály opět o dvě branky


Branky


8

V netradičním čase odehrály své utkání Černice s Košutkou. Hracím dnem byl pátek od 19h pod umělým osvetlěním v Luční ulici. Další ovlivnění zápasu přišlo v podobě počasí. Pršelo a foukal boční vítr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střela z přímého kopu poslala Černice do vedení

Utkání bylo celkem vyrovnané. S tím se ale nechtěl smířit hráč domácích Jan MastnýBěžela 17 min.  a Černice zahrávaly standardní situaci. K míči se postavil zmiňovaný Jan Mastný a přesnou střelou k tyči dostal Černice do vedení 1:0. Ve zbytku poločasu se stav utkání již neměnil, a tak se mohlo jít do šatny.

Černice navýšily vedení

Druhý poločas se nesl ve stejném rytmu jako první. Změna přišla až v 71 min. Hráč Petr Toman se dokázal uvolnit na levé straně hřiště a dostal se až ke střele. I když střela nebyla moc utažená, s pomocí teče soupeře doputovala až do branky 2:0. Utkání se již pak v poklidu dohrálo a Černice si tak mohly připsat další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural (Trenér): Utkání bylo ovlivněno třemi faktory. Večerním časem, kdy se hrálo za umělého osvětlení a na umělé trávě, deštěm a opět silným bočním větrem. Tyto faktory snížily úroveň utkáni i výkony hráčů. Hosté z Košutky byli po většinu utkání silnější v kombinaci kolem středu hřiště, ale do šancí a do velkého vápna jsme je dobrou obranou hrou před vápnem zastavovali. Do několika šancí se dostali, ale tu nejnebezpečnější střelu z dálky jim brankář Daněk vyrazil na rohový kop. My jsme si vytvořili šancí o něco více, minimálně tři vyložené šance střídajícího Petra Stoilova mohly utkání rozhodnout. Velmi dobře zahráli také Jan Mastný a Zdeněk Daněk.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] , J. Nedvěd [-] (66. P. Stoilov [-] ) , M. Pinc [-] , M. Trnka [-] (88. Z. Hacker [-] ) - J. Müller [-] , M. Hohlberger [-] (81. M. Laibl [-] ) , M. Vít [-] - M. Chvojka [-] (52. P. Toman [-] ) , J. Mastný [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - M. Nedvěd [-] , J. Chabr [-] , F. Řežábek [-] (75. J. Pekník [-] ) , P. Macht [-] , T. Krejčí [-] (61. T. Pekník [-] ) , J. Blažejovský [-] (46. M. Žiga [-] ) , Z. Rolko [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

ŽK: 60. J. Mastný - 80. J. Chabr .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ČERMÁK Vladimír, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Kovář

Expert: Josef Aubrecht
Tip experta: výhra domácích

Plzeňské derby bude vyrovnané, pokud nastoupí Stojlov domácí zvítězí.