Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset gólů v Křoví znamenalo remízu


Branky


26

Deset gólů v Křoví znamenalo remízu, když Dolní Rožínka ve druhém poločase dotáhla ztrátu dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křoví vedlo o dvě branky

V posledním kole okresního přeboru přivítali na svém hřišti fotbalisté z Křoví hosty z Dolní Rožínky. Jak už bývá v této i minulé sezóně s herním projevem domácích, dalo se opět očekávat utkání s mnoha brankovými příležitostmi na obou stranách a mnoha vstřelenými góly. Očekávání diváků nebylo plané a bylo k vidění utkání, které skončilo divokou přestřelkou.

Po několika brankových příležitostech otevřel skóre utkání v 19. minutě domácí Milan Polonec. O 5 minut později hlavičkou vyrovnal Ondřej Černý. Opět po dalších 5 minutách vrátil vedení domácím Milan Polonec. Další branku domácích přidal po krásné akce Dino Hodzic. Do konce poločasu se skóre již nehýbalo.

Dolní Rožínka úspěšně finišovala

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté. Jejich tlak vyústil v 53. minutě vstřelenou brankou Pavlem Bartoňkem, domácí však odpověděli blezkurychle. V následující minutě opět zvyšoval na rozdíl dvou branek Dino Hodzic. Když v 57. minutě po krásné akci hostů skóroval Petr Sedlák, opět to s hosty vypadalo lépe, ale pouze minutu, to opět navýšil vedení domácích o dvě branky M. Kalina. Hosté se však nevzdávali, zvýšili aktivitu a dvěma brankami Honzy Čermáka dokázali utkání vyrovnat. Oba týmy měli mnoho dalších příležitostí k otočení utkání na svoji stranu, ale skóre se už neměnilo. Utkání skončilo nádherným fotbalovým výsledkem 5:5. Oba týmy zakončili sezónu uprostřed tabulky a mohou se těšit na příští sezónu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Martin Šustáček: Dneska jsme výborně rozehráli utkání a měli jsme blízko k tomu aby jsme se se sezónou rozloučili vítězně.Nakonec hosté vyrovnali a remíza je asi spravedlivá.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - . Maloň [-] , P. Šustr [-] , L. Koudelka [-] , P. Křístel [-] , D. Hodzic [-] , V. Logara [-] , R. Roštinský [-] , M. Kalina [-] , M. Polonec [-] , M. Ivančík [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - Z. Konček [-] (78. J. Vařejka [-] ) , O. Černý [-] (51. J. Bílek [-] ) , M. Šimeček [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , M. Lukš [-] , T. Hille [-] (66. J. Jokl [-] )

ŽK: 14. M. Ivančík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - PEKÁREK Jan (N), DOLEŽAL Kristián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra hostů

V Křoví je to vždy velmi těžké a nikdo předem neví, s čím může počítat. Co je jistotou je výborný brankář Petr Karmazín a dobrá hra dopředu. Rožínka hraje velice dobře, utkání bude velice zajímavé a pokud přijede Rožínka v plné síle mohla zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích