Domácí otočili ve druhé půli


Branky


12

Report zaslal Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Tatran Volary v posledním utkání na domácí půdě v sezóně domácí diváky pobavil herně i brankově. No, a poněvadž ani hosté nezůstali domácím nic dlužni hrál byť pohodový, ale pěkný zápas.

 

Deset minut nudy, kdy se hrálo jen od vápna k vápnu bez nápadu ukončila domácí hrubka Milana Petera, který poslal velmi pomalou zpětnou nahrávku gólmanovi Taranzovi, který na míč nedosáhl a dostával se k němu hostující Zdeněk Bednář, kterého zastavil faulem. Hlavní arbitr Pavol Sýkora odpískal, pokutový kop, který posílá Marek Rosa do gólmana Tatranzy, ale na dorážku Sittera již domácí gólman neměl nárok. Tak trochu nečekaný úvod zápasu. Po třech minutách se opírá do míče domácí Vladan Svěchota a je srovnáno. Hned z protiútoku Marek Rosa překlápí vedení na stranu hostů a zajímavá divácky atraktivní pasáž končí. Potom se hraje jako by na horu dolu, ale bez střelby. V dusném podvečeru, kdy za volarskou kotlinou hřmělo, ale nepršelo, nepřicházelo dlouho nic, ani fotbalově. Ve 20 minutě se prosadil Václav Rosa a hosté se utrhli. Hraje se ve stejném tempu a na gól se čeká do 38 minuty v této minutě se prosadil Tomáš Kočárek dává důležitý gól domácích a jsou hostům za dostřel. Poločas končí a všichni mohou být spokojeni.

Domácí otočili

Druhé dějství je již v režii dusna a blížící se bouřky. Je vidět, že sezóna pomalu končí a tak tempo povolilo. Hraje se dlouho na polovině a střelci se moc nečiní, i když v této době je to již i 2: 1 na břevna. To však je ze střelecké potence málo. Diváci čekají, že domácí alespoň srovnají. Hraje se údržba ze strany hostí a snaha o vyrovnání na straně domácích. Vše se odehrává až na koci zápasu. V 84. minutě se na marnou snahu svých spoluhráčů nemůže dívat matador Václav Kubát a vyrovnává. V samotném závěru hosté víc diskutují, než hrají s hlavním arbitrem a tato nesoustředěnost je musela mrzet, neboť v samotném závěru Martin Sedlák vsítil rozhodující gól. Domácí tak v zápase, kde by spíš slušela remíza brali na konec tři body.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - JAROUŠEK Jiří Daniel (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2019 12:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Poslední zápas sezóny doma volarští zakončí ziskem tří bodů a naladí se na dokopnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích