Volary těsně vyhrály


Branky


43. T. Kočárek (p.) , 76. L. Iliev , 91. M. Sedlák - 62. J. Sluka , 65. M. Klíma
11

Report zaslal Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve Volarech se hrálo 40. minut za solidního počasí, ale potom přišel silný déšť a teplota spadla o pět stupňů dolu.

 

Pod Bobík přijel tým nevyzpytatelné rezervy Čkyně, jejíž hráči ukázali, jak nebezpeční jsou. Hrálo ze zabezpečených obran a gólmani si prvních deset minut mohli vybrat dovolenou. První zahrozili hosté, ale Jarkovský v domácí brance Sluku vychytal. Volarští jako první zahrozili Michalem Sedlákem, ale ani on nedal. Hráči obou týmů toho moc dopředu nepředváděli a tak se stále, hrálo vyrovnaně a trochu nudně. S přibývajícími minutami se začalo smrákat nad hřištěm a v závěru i nad týmem hostí. Ve 43. minutě zahřmělo, Michal Sedlák dostává pěknou nahrávku do vápna, ale po střetu s hostujícím obráncem padá a hlavní rozhodčí utkání Pavol Sýkora nařizuje pokutový kop. Míč si připravil Kočárek a pokutový kop proměnil tím poslal domácí do vedení.   

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas začal již v pravé šumavské deštivé slotě po volarsku a tak fotbal se vytrácel. Byl to spíš boj, který zdramatizovali hosté. Volarští drželi výsledek a hosté se snažili o změnu. Dlouho to bylo bojem o střed pole, aby na konec po hodině hry udeřil hosté. Nejdříve v 62. minutě vyrovnal Sluka a za tři minuty na to dochází k obratu a hosté Miroslavem Klímou otáčí výsledek. To byla pro domácí dvojnásobná sprcha, jak z hůry, tak z kopaček hostí. Ač lilo jako s konve a míč se těžko kontroloval domácí zabrali. Získali převahu a začali hrát kombinačně, i když mokrý trávník byl mnohdy na obtíž. V 76. minutě Lukáš Iliev jako správný kapitán strhává domácí ke hře a vyrovnává. Tato branka dala volarským křídla. Hosté hráli též velmi dobře a tak i na těžkém terénu se hrál výborný fotbal. Vše spělo k nerozhodnému výsledku, když v nastaveném čase se do míče opírá Michal Sedlák otáčí výsledek na stranu domácích a na konec to byla branka vítězná za tři body.



Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - O. Nechutný [-] , M. Sedlák [-] , P. Vairich [-] , M. Sedlák [-] , V. Svěchota [-] , M. Trost [-] , T. Kočárek [-] , M. Podracký [-] , S. Mach [-] , L. Iliev [-]

SK Čkyně B
P. Miklas [-] - J. Gabauer [-] , J. Staš [-] , J. Král [-] , J. Sluka [-] , L. Žluva [-] , M. Klíma [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , M. Miklas [-] , V. Zeman [-]

ŽK: 45. M. Sedlák , 77. M. Sedlák - 31. J. Sluka , 77. M. Miklas .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - KUBÁT Václav (N), STEJSKAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 5. 2019 22:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů