Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 14:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To byl obrat! Zdíkov po hororové desetiminutovce prohrával o tři branky, nakonec ale zvítězil 5:3!


Branky


2. M. Jílek , 5. M. Jílek , 10. P. Mottl (p.) - 12. A. Gašpar , 16. M. Roučka , 75. A. Gašpar , 78. A. Gašpar , 88. M. Roučka
10

Neuvěřitelný zvrat byl k vidění ve Strunkovicích, kde místní rezerva vedla nad Zdíkovem po deseti minutách o tři branky. Hosty to, ale nezlomilo a nakonec  se radují ze třech bodů po velkolepém obratu, ke kterému jim pomohli naivně hrající domácí. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během čtvrthodiny padlo pět branek

Domácí tým začal aktivně a hned v úvodu se po centru Šimčíka trefil Michal Jílek - 1:0. O chvíli později vyhodil hostující brankář Tesař míč přímo na nohu Michala Jílka a ten se trefil z vápna nádherně pod břevno 2:0. Hostující trenér stáhl z brány mladého Tesaře a poslal do ní zkušeného Švarce. Toho ale po chvilce překonal Petr Mottl z penalty 3:0.

 

Zdálo se být hotovo a to si myslela především domácí rezerva, kdy její hráči začali předvádět naprosto naivní fotbal, bez jakékoliv zodpovědnosti. Hostující tým toho rychle využil, až před domácího brankáře se dostal Zeman, který ještě napoprvé neuspěl, ale k dorážce se dostal Arpád Gašpar a snížil na 1:3. Ihned po rozehrávce šel na domácího brankáře sám Zeman, ale Turek ho vychytal. Ani to domácí tým neprobralo a po chybě obránce se dostal sám před domácího brankáře Miroslav Roučka a snížil na 3:2. Domácí tým dál pokračoval v nepřesnostech a naopak hostující tým zlobil. Nepříjemnou střelu Štefana Kureje likvidoval domácí brankář nadvakrát. Další střela Vondráčka mířila doprostřed. Domácím mohl vrátit dvoubrankové vedení Šimčík, ale Švarc jeho střelu pod břevno skvěle chytil. Další šanci měl Pelech, který se dostal sám před brankáře hostí, ale míč mu odskočil.  A tak se šlo do kabin za vedení domácích.

 

Zdíkov dokonal obrat

Druhý poločas začal Zdíkov náporem, který zakončil střelou z vápna Štefan Kurej, ale Turek jeho střelu k tyči zlikvidoval. Odpovědět mohl Pelech, ale v další vyložené šanci mu opět utekl míč. NA druhé straně se po hezké kombinaci dostal do vyložené šance Štefan Kurej, ale z osmi metrů mířil nad branku. Další šanci měl Vondráček, který prošel nerušeně až před domácího brankáře, ale mířil opět vedle. A další šance Zdíkova, kdy po závaru ve vápně zasahoval na brankové čáře brankář Turek.  Zdíkov se hnal za vyrovnáním a další povedenou střelu k tyči Štefana Kureje chytil domácí brankář. Velikou šanci na vyrovnání měl Gašpar, který se sám uvolnil na vápně, ale z vyložené pozice netrefil branku. Rozhodnout mohl Šimčík, který šel sám na brankáře Švarce, ale zahnal se kličkou do rohu a jeho střelu do odkryté branky vykopl hostující stoper. 

 

A přišel trest, domácí tým ztratil lacino v záloze míč a přečíslení vyřešil Zdíkov na jedničku, když dostal míč před branku Arpád Gašpar a s přehledem překonal domácího brankáře 3:3. O tři minuty bylo pro domácí ještě hůře. Domácí Kureš propadl v souboji a Arpád Gašpar sám ve vápně vymetl šibenici 3:4. Domácí tým byl naprosto bezradný a ani si nevytvořil žádný tlak. Naopak po další laciné ztrátě ve středu hřiště šli hosté do otevřené obrany a Miroslav Roučka měl před domácím brankářem dostatek času na klidné zakončení 3:5. Zdíkov předvedl bojovný výkon a zaslouženě přišel obrat. Domácí naopak mají nad čím přemýšlet.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Co k dnešku říct, vypadáme po něm jak pitomci. Máme zkušený tým, kde je dost hráčů co ještě nedávno hrálo vyšší soutěž, vedeme v desáté minutě 3:0 a zbytek zápasu hrajeme tak naivně, nezodpovědně jak žáčci. Nedržíme si posty, hrajeme skoro všichni dopředu, kde ztrácíme lacině míče a z toho plynou brejky do otevřené obrany. Když už máme šance, tak je naprosto laxně zahodíme, nevracíme se. Prostě hurá fotbal se kterým nemůžeme nikoho porazit. Zdíkov to nezabalil a díky dobře fungující středové řadě včele se Štefanem Kurejem zápas zaslouženě otočil. Doufám, že tahle dnešní facka nás už probere a začneme hrát zodpovědně, protože jaro je zatím z naší strany opravdu špatné.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - J. Dušek [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , J. Koloušek [-] , D. Hnátek [-] (88. V. Hrubeš [-] ) , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , R. Žurek [-] , M. Jílek [-]

TJ Sokol Zdíkov
J. Tesař [-] - Š. Kurej [-] , P. Holzknecht [-] , P. Čermák [-] - M. Vondráček [-] , R. Kurej [-] , M. Roučka [-] , J. Zeman [-] - J. Vašíček [-] , M. Šimek [-] , A. Gašpar [-] (88. J. Kočí [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - ŠUPÍK Miroslav, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí rezerva nemá dobré jaro, ale Zdíkov porazí

Tip: výhra domácích