Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacovská rezerva nezaváhala a smetla Strunkovice B


Branky


3. G. Bujok , 17. J. Červenka , 36. T. Hozman , 38. G. Bujok , 40. T. Hozman , 46. G. Bujok , 71. T. Novák - 60. S. Pelech , 85. S. Pelech
13

Suverén soutěže přivítal doma rezervu Blaníku Strunkovice. Domácí Vacov potvrdil předpoklady papírového favorita a s hosty si bez problémů poradil.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase bylo rozhodnuto

Domácí tým začal pěkně od podlahy. Už ve 3. Minutě se dostal Hozman do vápna, našel na penaltě volného Gustava Bujoka a ten neměl problém trefit odkrytou branku 1:0. O několik minut předvedl domácí tým stejnou akci a na jejím konci byl Jaroslav Červenka 2:0. Další branku mohl přidat Hozman, kterému připravil na malé vápno tutovku Bujok, ale hostující brankář Turek ho vychytal.

 

Pak se hra uklidnila a hrálo se ve středu hřiště. Poté přišla hrůzostrašná pětiminutovka hostí. Nejdříve nepřesnou rozehrávkou poslal hostující obránce do samostatného nájezdu Tomáše Hozmana, který nadvakrát překonal brankáře hostí 3:0. Pak dostal míč na penaltu osamocený Gustav Bujok a neměl problém zamířit přesně k tyči 4:0. A další branku přidal z brejku dva na jednoho Tomáš Hozman 5:0.

 

Vacov dál útočil a ránu Mlse pod břevno vytáhl Turek. A další dělovku Hozmana zastavilo břevno. Hostující tým se dostal ke slovu až na konci poločasu, ale rána Jílka mířila pouze do připraveného Láchy.

 

Domácí tým kontroloval i průběh druhého poločasu

Druhý poločas začal, pro hosty opět špatně. Ihned po rozehrávce ztratili míč, který na malém vápně osamocen Gustav Bujok poslal do branky 6:0. Domácí tým pokračoval v útočné hře a Bujok se hnal sám na brankáře hostí, ale překonat se mu ho nepodařilo. 

 

Vacov si připravil další stoprocentní šanci o pár minut později, kdy se na malém vápně objevila dvojice domácích hráčů, ale ani na třikrát se jim nepodařilo překonat brankáře Turka. Na druhé straně se dostal do vápna Stanislav Pelech a nadvakrát překonal domácího brankáře 6:1. Domácí tým odpověděl pohlednou akcí, na jejím konci zakončoval do prázdné branky Tomáš Novák 7:1.

 

Poslední slovo, ale měli hosté. Beneš našel po výborné individuální akci Stanislava Pelecha a ten si poradil s přehledem 7:2. Vacov tak potvrdil, že je na špici naprosto právem a jednoznačně směřuje k prvenství v soutěži.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Soupeř byl úplně jinde. Přejel nás jednoznačně, nedal nám žádnou šanci. Kvalitativně si myslím, že je to tým na B třídu, jak herně tak individuálně. Mrzí mě ta pětiminutovka v prvním poločase, kdy dostaneme tři branky a pak hned branka po příchodu z kabin, kdy rozehráváme a soupeř z toho dá branku. Musíme tento zápas hodit za hlavu a za týden vyhrát.



Sestavy


SK Vacov B
T. Lácha [-] - G. Bujok [-] , A. Mach [-] , O. Novák [-] , M. Mls [-] , K. Procházka [-] , F. Roučka [-] , V. Uhlíř [-] , M. Čtvrtník [-] , J. Červenka [-] , T. Hozman [-]

TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - P. Harvalík [-] , V. Hrubeš [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , J. Koloušek [-] , D. Hnátek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 64. J. Červenka , 75. T. Novák - 23. R. Landgráf , 28. J. Kureš , 66. P. Beneš , 81. P. Mottl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁŠA Richard - KOBLÍŽEK Karel (N), BENEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů