Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko poděbradské Bohemie vyhrálo přestřelku v Seleticích


Branky


8. D. Čech , 86. V. Klepač , 89. V. Klepač - 17. R. Lacina (p.) , 44. M. Záhora , 57. J. Archalous , 66. M. Záhora
8

Hráči poděbradské Bohemie B se přes tříbrankový náskok v závěru utkání strachovali o vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel domácí David Čech

Seleticím se sice v této sezóně příliš nedaří, ale na domácím hřišti nejsou zrovna slabým soupeřem a B mužstvo Bohemie tam nemá příliš dobrou bilanci. Tentokrát si navíc muselo poradit bez fotbalistů z A mužstva, které  hrálo zápas ve stejnou dobu, a tak nastoupilo opět mnoho mladičkých nadějí.

 

Do utkání vskutku vstoupili lépe domácí, kteří šli do vedení již v 8. minutě díky brance Davida Čecha. Netrvalo to však dlouho a aktivní hosté vyrovnali, když pokutový kop nařízený po faulu domácího obránce zkušeně proměnil kapitán Radek Lacina.

 

Šance si vytvářela obě mužstva a nakonec šli jako šťastnější do kabin Poděbradští, kteří dokázali skóre otočit gólem do šatny, o který se postaral Michal Záhora. 

Dramatický závěr zápasu

O poločasové přestávce hosté prostřídali, Matěje Čermáka a Ondřeje Soukupa nahradili další mladíci František Souček a Michal Erben. Mladí běhaví hosté měli i po změně stran o něco více ze hry, míč se pohyboval především na seletické polovině.

 

Domácí hráči začali postupně fyzicky odpadávat a po brankách opět skvěle hrajícího Jaroslava Archalouse a mladičkého Záhory se dalo očekávat, že už se nevzmohou na odpor.

 

Opak však byl pravdou. V 86. a 89. minutě se podařilo seletickému střelci Václavu Klepačovi vsítit dva takřka identické góly, a tak se hosté nakonec museli o vítězství strachovat do poslední chvíle.

 

Za poskytnuté fotografie děkujeme Markétě Stiborové.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Markéta Stiborová (fotografka): Proti Seleticím se nám nehraje dobře a i tentokrát jsme dostali brzký gól a museli jsme skóre otáčet, což se naštěstí povedlo. Ve druhém poločase jsme pak spalovali jednu šanci za druhou, ale stejně jsme domácím utekli na rozdíl tří branek. Konec zápasu byl ale dramatický, když jsme si nepochopitelně nechali dát dva stejné góly.



Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - V. Klepač [-] , F. Šostý [-] (66. M. Vojtěch [-] ) , M. Najman [-] , J. Mráz [-] , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] , T. Krušinský [-] , M. Horák [-] (71. T. Hopp [-] ) , D. Čech [-] , M. Čepek [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Kašpar [-] - O. Bareš [-] , R. Brtna [-] , M. Čermák [-] (46. F. Souček [-] ) , P. Stibor [-] - J. Archalous [-] , R. Lacina [-] , O. Soukup [-] (46. M. Erben [-] ) , V. Uher [-] - O. Martínek [-] , M. Záhora [-] (71. O. Souček [-] ) -

Počet diváků: 25. Rozhodčí: Nepovím František - PAŽOUT Jan, ČAPEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Jiří Kumstýř
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas vyhrají hosté. Mají kvalitní šance a věřím, že vytvořené šance promění.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích