3:1
(1:0)
49. R. Fink
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty si poradily s Kostelní Lhotou v samém závěru


Branky


7. J. Čepek (p.) , 87. M. Zalabák , 89. J. Čepek - 49. R. Fink
9

Kostomlatům se povedlo před výbornou návštěvou 155 diváků podařilo zdolat Kostelní Lhotu 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čepek brzy otevřel skóre

Od začátku utkání mohla mít velmi početná divácká návštěva (155 fanoušků) radost, jelikož se lépe dařilo domácímu týmu. Ten zatlačil bezzubé hosty do hluboké defenzivy, kterou kostomlatští hráči již v 7. minutě prolomili, když získali pokutový kop s přehledem proměněný Jakubem Čepkem.

 

Tato branka však hráče Kostelní Lhoty jen namotivovala, aby se zlepšili. Brzy dokázali se soupeřem držet krok a nakonec dokázali uvadající domácí vystřídat v udávání tempa zápasu. Podnikali četné nebezpečné protiútoky, z nichž nebezpečně hrozili. Několikrát musel zasahovat brankář Tomáš Dvořák. Bez práce však zdaleka nebyl ani Jiří Mácha na druhé straně. Přes svižnou a oboustranně otevřenou hru však další branka v průběhu 1. půle nepadla, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Kostomlaty.

Drama do poslední chvíle

O poločasové přestávce nesáhl po možnosti střídání ani jeden z trenérů. Do druhého poločasu vstoupil domácí celek velmi špatně. Nedokázal podržet míč, často jej ztrácel a nezvládal mezihru. Nedokázal si vypracovávat šance a musel se stáhnout do defezivy. Za nízkou kvalitu své hry byl pak potrestán ve 49. minutě pohledným přímým kopem a brankou Romana Finka.

 

Následně se hra přelévala ze strany na stranu, ale byla plná nepřesností a pro diváky už ne moc atraktivní. Postupně se ale dostali zpět do tempa domácí, zvolna stupňovali tlak a v samém závěru se jim nakonec povedlo zvrátit remízové utkání na jejich stranu, když se v 87. minutě prosadil Martin Zalabák a v 89. minutě pojistil vítězství svým druhým gólem Jakub Čepek.

 

Za týden se Kostomlaty utkají se Seleticemi, Kostelní Lhotu pak čeká Slovan Poděbrady.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Vstup do utkání se nám povedl, ale v závěru první a v úvodu druhé půle jsme byli špatní a zachránil nás až tlak ze samého závěru zápasu. Výsledek nás tak těší mnohem více než předvedená hra. To, že jsme dokázali strhnout tři body na poslední chvíli na naši stranu nasazením a bojovností, lze však brát také jako pozitivum.




Sestavy


Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - J. Čepek [-] , R. Novák [-] (85. J. Vlach [-] ) , M. Zalabák [-] , M. Sporiš [-] , M. Pavlíček [-] (85. D. Hájek [-] ) , M. Janáček [-] , J. Šnajdr [-] , T. Houdek [-] , P. Janata [-] (67. M. Šulc ml. [-] ) , J. Novák [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Bláha [-] , T. Drobný [-] , D. Hovorka [-] (71. T. Mataj [-] ) , M. Telipský [-] , M. Beránek [-] , L. Bláha [-] , R. Fink [-] , M. Sládek [-] , T. Pokorný [-] , M. Kvíz [-]

ŽK: 17. P. Janata , 49. M. Janáček - 78. T. Pokorný .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Růžičková Karolína - KOŽEJ Roman, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kostomlaty mají dobrý tým a líbí se mi jejich kombinační hra. Vyhrají.

Tip: výhra domácích