J. Bůžek 46. (p.)
J. Pečenka 61.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro Chotětov


Branky


46. J. Bůžek (p.) , 61. J. Pečenka - 36. J. Rulík
2

Luštěnice venku vedly, ale domácí Chotětov skóre otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V úvodním jarním kole čelila naše rezerva béčku Luštěnic, se kterým má dlouhodobě mizernou bilanci. Po opatrném začátku se o slovo přihlásili domácí, když se po nedorozumění hostující obrany řítili dva na jednoho Kern a Buryán, prvně jmenovaný však situaci řešil špatnou přihrávkou místo chladnokrevného zakončení. Ve 36. minutě potrestali hosté jednu z mála chyb naší obrany v první půli a ujali se vedení – 0:1. O sedm minut později bylo pro náš tým ještě hůře, přečíslení hostů hasil Kořínek jako poslední hráč jen za cenu faulu a sudí Chrastina neváhal vytáhnout červený kartónek. V nastavení první půle jsme si vytvořili závar v pokutovém území, který vyvrcholil faulem hostů. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Bůžek, oba týmy tak šly do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Domácí po pauze rozhodli

Do druhé půle jsme byli nuceni přeskupit řady, v útoku zůstal osamocený Vyhlas, který podal výborný výkon, stejně jako celý tým. Vyloučení naše hráče semklo a v 61. minutě jsme se i v oslabení ujali vedení. Potůček od rohového praporku našel Pečenku, který skvělým slalomem udělal z hostujících obránců kužely a rozvlnil síť za zády bezmocného Spanilého – 2:1. V 63. minutě se srovnal počet hráčů na obou stranách, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Rulík. Další gól mohl přidat Vyhlas, branku ale těsně minul, na druhé straně hosté pěknou střelou orazítkovali břevno. Ani jednomu týmu už se nepovedlo skórovat a domácí tedy berou po bojovném a týmovém výkonu důležité tři body.

 

Na zápase fotila a report z chotětovského webu zaslala Katka Straková. Děkujeme!



Sestavy


TJ Sokol Chotětov B
J. Bůžek [-] - P. Kern [-] (27. P. Vyhlas [-] ) , P. Buryán [-] (46. P. Kern [-] ) , M. Vávra [-] (84. M. Beneš [-] ) , M. Moulis [-] , J. Pečenka [-] , P. Potůček [-] (67. K. Vetešník [-] ) , M. Kořínek [-] , J. Linek [-] , V. Krejčík [-] , D. Novák [-]

TJ Sokol Luštěnice B
T. Spanilý [-] - J. Baborák [-] , R. Hrdlička [-] , V. Archman [-] , J. Prokop [-] (63. T. Boháček [-] ) , L. Kopa [-] (18. R. Nový [-] ) , D. Rojka [-] (84. A. Kynych [-] ) , P. Jarolím [-] , J. Rulík [-] , M. Ceral [-] , J. Grus [-]

ŽK: 77. D. Novák , 77. P. Vyhlas - 44. J. Rulík , 92. A. Kynych . ČK: 43. M. Kořínek - 63. J. Rulík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chrastina Petr - HONZÁTKO Pavel (N), BRDIČKA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích