D. Chodora 45.
D. Nobst 73. (p.)
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souš doma obrala lídra o body


Branky


45. D. Chodora , 73. D. Nobst (p.) - 43. L. Vegricht , 48. L. Vegricht
10

Fotbalisté Souše předvedli nesmírně bojovný výkon, za který byli po zásluze odměněni ziskem dvou bodů proti lídrovi soutěže. Hostouň předvedla také kvalitní výkon s několika šancemi, ale na vítězství to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší vzruch přinesl až závěr poločasu

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Žádný z týmů si nevytvořil soustavný tlak a hra se přelévala ze strany na stranu. Hru velmi ovlivnilo sychravé počasí se silným větrem. Zápas se navíc hrál na UMT menších rozměrů.

 

Postupem času se ale začala projevovat kvalita Hostouně a převzali otěže zápasu. Byli to právě hosté, kdo se dostal do vedení. Ve 43. minutě po propadnutém balonu z rohového kopu pohotově skóroval Lukáš Vegricht - 0:1. To ale nebylo vše. Domácí Daniel Chodora fantastickou dalekonosnou střelou vyrovnal a šlo se do kabin.

Převaha Hostouně hostům tři body nepřinesla

Hostouň se do soupeře zakousla a udávala rytmus hry. Hned ve 48. minutě se podruhé v zápase prosadil důrazný Lukáš Vegricht a vrátil hostům vedení. Hostující hráči se tímto okamžikem uklidnili a snažili se vstřelit další gól.

 

Obraz hry se ale změnil poté, co domácí trenér Bohata vytasil své trumfy. Na hřiště poslal kanonýra Štípka a Dominika Nobsta. Oba hráči přinesli na hřiště nový impuls a podpořili spoluhráče ke skvělému a bojovnému výkonu. Byl to právě Nobst, který byl v 73. minutě faulován v pokutovém území a nařízenou penaltu sám proměnil - 2:2.

 

Výborný výkon podal domácí brankář Pettík, který byl zapůjčen před jarní částí právě z Hostouně. Hostující střelce vychytal ve čtyřech vyložených přiležitostech skvělými zákroky. V závěru utkání už ani jeden z týmu nedokázat překlopit vítězství na svou stranu a tak rozhodovaly penalty, kde opět kraloval Pettík.

 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Černý - tajemník: "Zápas měl velkou kvalitu. První půle byla vyrovnaná, mírně lepší byli hosté. Ujali se vedení, my jsme ale vzápětí krásným gólem Chodory vyrovnali. Druhý poločas byl v režii hostů, projevila se jejich velká kvalita a zatlačili nás. Chci pochválit mužstvo za zodpovědný a bojovný výkon."

Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - vedoucí mužstva: "Pro nás je zisk jednoho bohu ztráta. V první půli jsme dominovali, měli jsme několik šancí. Zápas jsme měli pod kontrolou, ale domácí nakopla v závěru penalta. A posledních 20 minut bylo vyrovnaných. Pochvalu zaslouží celá obrana, zejména naše zkušená stoperská dvojice."



Sestavy


FK Baník Most - Souš
F. Pettík [-] - J. Zápotocký [-] (65. V. Štípek [-] ) , Z. Weickert [-] (86. J. Strnad [-] ) , P. Vávra [-] (14. V. Popelka [-] ) , D. Chodora [-] (56. D. Nobst [-] ) , D. Matyáš [-] , M. Prokop [-] , T. Karlovec [-] , P. Bohata [-] , B. Hudec [-] , V. Pátek [-]

Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - V. Laušman [-] , Š. Hájek [-] (70. R. Kroutil [-] ) , J. Kabele [-] , K. Kulhavý [-] , O. Křižka [-] (77. T. Marek [-] ) , L. Vegricht [-] , K. Charvát [-] , P. Trapp [-] , R. Dosoudil [-] , M. Vašák [-]

ŽK: 35. J. Zápotocký , 79. P. Bohata , 84. D. Nobst , 85. V. Štípek , 90. B. Hudec - 74. J. Kabele , 80. R. Dosoudil , 90. K. Kulhavý .
Místo: Baník Souš. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný průběh, možná dojde k překvapení. Favoritem je sice Hostouň, ale Souš je v domácím prostředí silná.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů