4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

28.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice si bez problémů poradily s Karlovými Vary, jejichž kouzlo proti silným soupeřům vyprchalo


Branky


16

Další soupeř z kategorie těžkých vah čekal na Karlovy Vary, které zajížděly na půdu Domažlic. Ty se v posledních týdnech rozehrály k velice dobrým výsledkům i výkonům. Vary po velmi světlé sérii, kdy porazily Zápy nebo na penalty Radotín, naposledy zaváhaly, protože doma padly o tři góly s Vltavínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny uklidnil domácí, chvíli před přestávkou se poprvé trefil Černý

Doma bývají Domažlice velmi útočně laděným mančaftem, což potvrdily i proti Varům. Do soupeře ze západního kouta republiky se zakously s pořádnou vervou, ale dlouho nedokázali tlak přetavit ve vedoucí gól. Ten nakonec přeci jen přišel ještě v první půli, když se domažličtí kombinací dostali do vápna soupeře přes svoji pravou stranu a nabídku pod sebe využil neomylně Černý. Od 42. minuty tak Jiskra vedla 1:0.

Kanonýr Černý zkompletoval hattrick, Vary si odvážejí z Domažlic čtyřgólový příděl

Hned po pěti minutách druhé poloviny zápasu přišla podobná kombinace z pravé strany domažlické ofenzivy, na jejímž konci stál tentokrát Čihák, který tak v 50. minutě upravil na dvoubrankové vedení. Za další dvě minuty už bylo prakticky po zápase, když pro změnu centr z levé strany uklidil pohotově podruhé v zápase Černý. Stejný hráč pak zamířil do černého i potřetí, a to v 85. minutě, kdy vsítil branku na konečných 4:0 pro domácí bílomodré borce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Útočník Daniel Černý: "Řekli jsme si, že na Vary vletíme hned od první minuty. Chtěli jsme je napadat a nutit k chybám. Řekl bych, že jsme vše plnili správně, jen nám chyběla kvalita ve finálové fázy, abychom dali brzký gól a pak přidali další branky, které by nás uklidnily. Gól jsme nakonec dali až těsně před poločasem, což nám ale hodně pomohlo. Pro druhý poločas jsme si řekli, že zlepšíme finálovou fázi. To se povedlo, přidali jsme další dvě branky a v závěru přidali čtvrtý gól. To už soupeř odešel fyzicky a my na hřišti dominovali."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - F. Dvořák [-] (59. T. Arzberger [-] ) , P. Došlý [-] (62. D. Skopový [-] ) , P. Mužík [-] , D. Brabec [-] (73. M. Mlynařík [-] ) , D. Černý [-] , M. Rychnovský [-] , F. Čihák [-] , J. Matas [-] (62. J. Teršl [-] ) , J. Kadar [-] , J. Vais [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Frána [-] (28. T. Holík [-] ) , L. Mestl [-] , M. Geňo [-] , R. Vokáč [-] , J. Kalina [-] , P. Maňák [-] (68. J. Olšan [-] ) , Š. Dubnička [-] (46. O. Shorný [-] ) , Z. Skala [-] , M. Pěkný [-] , L. Tůma [-]

ŽK: 63. J. Kadar , 73. D. Brabec , 88. D. Skopový - 18. J. Kalina , 90. J. Olšan .
Počet diváků: 321. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - ŠVORC Jan, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra domácích

Domažlice jsou doma silné a myslím, že Vary přehrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích