1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

26.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotín udolal Dobrovici až na pokutové kopy, v 90 minutách gól nepadl


Branky


18

Rozjetou Olympii minulé kolo přibrzdily Karlovy Vary, které jí dovolily odvést pouze bod. Dobrovice se po hrůzném úvodu jara zvedá a už třikrát v řadě bodovala. Na své výkony tak chtěla navázat i v Radotíně, ale domácí šli do zápasu s jasnou vidinou zíksaného plného počtu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas, šance ale k vidění byly

Od prvních minut se hrálo ve slušném tempu a velice bojovně. Hosté v černočervené kombinaci si počínali aktivně, dařilo se jim vyhrávat osobní souboje a získávat odražené míče ve středu pole. Radotínští působili poněkud těžkopádně a možná trochu zaskočeni aktivitou Dobrovice. Přeci jen několik zajímavých příležitostí si domácí připsali, ale nic z toho nebylo. V 18. minutě se ke slovu dostala i Dobrovice, kdy po rohovém kopu nikým nehlídaný Volf hlavičkoval z malého vápna, avšak neměl seřízená mířidla a dorážka Petličky mířila nad.

 

Na časomíře svítily dvě dvojky, když se na levé straně prosmýkl přes dva hráče domácí Zahranychnyj, pěknou individuální akci korunoval povedenou nahrávkou, ale P. Ježdík si v náběhu nepohlídal ofsajdovou linii a útok byl zastaven praporkem asistenta rozhodčího. O šest minut později opět hrozili dobrovičtí. K centru se dostal Klain, osamocený Soběslav hlavičkou hledal nabíhajícího Petličku, tomu ale naštěstí pro domácí scházel krok.

 

Ve 32. minutě se strážce domácí svatyně Čáp pořádně zapotil, když dobře hrající Sodoma využil zaváhání Jiránka, prohodil mu míč mezi nohama a postupoval ze strany na branku. Radotínský gólman ale skvěle vyběhl a gólovou střelu vyrazil. Do šaten se tak šlo bez branek.

Šance na vítězství byly na obou stranách, ale ani domácí kapitán Jiránek ve vyložené šanci neskóroval

Druhá část hry začala pokusem dobrovického Petrláka, ale to bylo na dlouhou dobu z fotbalu vše. Vzruch přinesla 59. minuta, kdy se domácí hodně zlobili na rozhodčího Grimma, který měl dle radotínské lavičky odpískat penaltu za faul na Hadiho. V 64. minutě zahrávala Olympie rohový kop, ale i když se domácí dostali k hlavičkám, obrana Dobrovic poměrně v klidu odolala. O další čtyři minuty později se na opačné straně díky dalšímu spornému zákroku, tentokráte na Jiránka, dostal do šance Klain, ale přestřelil.

 

Hráči Radotína si nechali to nejlepší nakonec. V posledních 5 minutách opustili systém nakopávaných míčů a přitlačili na černočervené. Z převahy rezultovaly dvě obrovské šance, kdy po centru Zahranychnyho nejprve Trýzna hlavou přiťuknul míč k Brabencovi, kterému bohužel chyběl krok. V nastaveném čase pak centr Hadiho zpracoval Císařovský a přesnou nahrávkou vybídl ke skórování Jiránka. Kapitán Olympie ale z malého vápna poloprázdnou branku přestřelil a poslal tak utkání do penalt

Střelci Dobrovice neměli svůj den, domácí brankář Čáp naopak ano

V penaltovém rosztřelu se za domácí postupně prosadili Broukal, Brabenec a Oikonomikos. Jediným neúspěšným z řad Radotína byl Zahranychnyj. Za Dobrovici se prosadil pouze v první sérii Sodoma, pak se dvakrát blýskl skvělými zákroky brankář Olympie Čáp. Za svá záda nepustil střely Petrláka a Žaloudka. Když závěrečným pokusem hostující Žižka minul branku, bylo rozhodnuto, že bonusový bod zůstane v Radotíně.

 

Zdroj: olympiaradotin.cz (redakčně upraveno)

 

 



Ohlasy k zápasu


Olympia Radotín
Brankář Ondřej Čáp: " Zpočátku to bylo od nás nervózní, trošku jsme se hledali. Soupeř nás přehrával v některých fázích, ale postupem času jsme hru vyrovnali. Druhý poločas už byl více v naší režii, Dobrovice už hrála spíše na brejky. Gól ale nepadl a tak se šlo znovu jako ve Varech do penalt. Jsem rád, že jsem nějaké chytil a přispěl ke 2 bodům."

FK Dobrovice
Trenér Petr Lukáš: "Vyrovnané utkání, které přineslo šance na obou stranách. Hřiště fotbalu příliš nepomáhalo, přesto si obě mužstva připravila náznaky možností, které ale nebyly dotaženy. V první půli jsme měli dobré šance, které jsme nevyužili. V druhém poločase jsme se nechali zbytečně zatlačit a na konci jsme Radotínu darovali dvě obrovské příležitosti, které jsme se štěstím přežili. V penaltách to je vždycky loterie, a i když jsme je včera trénovali, dnes se nám nepovedly. V minulém domácím utkání jsme se nedokázali proti Litoměřicku prosadit, přestože jsme měli 5 výborných šancí, což nás provází celou půlsezónu. V Živanicích o týden předtím jsme sice vyhráli 4:0, ale tam jsme se rychle dostali do dvoubrankového vedení a díky tomu vysoko vyhráli. Fotbal je zkrátka o gólech, když je dáte, jsou pak i body."



Sestavy


Olympia Radotín
O. Čáp [-] - F. Bassey [-] (78. F. Císařovský [-] ) , P. Ježdík [-] (46. A. Oikonomikos [-] ) , V. Milec [-] (86. M. Písačka [-] ) , Z. Volek [-] (61. V. Brabenec [-] ) , J. Trýzna [-] , L. Koutenský [-] (43. M. Hadi [-] ) , A. Zahranychnyy [-] , M. Jiránek [-] , D. Broukal [-] , D. Pelyak [-]

FK Dobrovice
F. Truksa [-] - O. Soběslav [-] , J. Sodoma [-] , M. Volf [-] (83. M. Žižka [-] ) , L. Kühnel [-] , M. Petrlák [-] , R. Žaloudek [-] , J. Petlička [-] (65. P. Bernát [-] ) , P. Klain [-] , M. Routek [-] , T. Osvald [-] (87. D. Zelinka [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Grimm Tomáš - SZIKSZAY Ladislav, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Adam Ordelt
Tip experta: remíza

V tomto zápase věřím, že Dobrovice dokáží Radotín potrápit. Mají dobrý tým a nehrají vůbec špatně, jen se jim výsledkově moc nedaří, ale někdy to musí zlomit. Myslím si, že minimálně bod si Dobrovice odvezou.

Tip: remíza

Tip: remíza

Zde čekám překvapení kola. Dobrovice nehrají vůbec špatně a tak čekám, že konečně prolomí smůlu a proti silnému Radotínu uhrají minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích