1:2p.
(1:0)
86. A. Presl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

25.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Písek konečně zabral i venku, z Brozan si odváží nakonec dva body


Branky


16

Souboj týmů ze chvostu tabulky nabídlo mimo jiné aktuální kolo. Do Brozan mířil Písek, který ve středu předehrál utkání s Vltavínem a doma padl 0:2. Brozany v posledních dvou domácích vystoupeních bodovaly naplno, takže chtěly dostát této formě i do třetice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól zajistil Brozanům poločasové vedení, trefil se Novotný

První minuty nabídly zajímavou podívanou. Na jedné straně pálil Vávra z Písku, na té druhé brozanský Novotný. Gólově úspěšný byl ale jenom druhý jmenovaný, a tak se Brozany už ve 4. minutě díky jeho hlavičce dostaly do rychlého vedení.

 

Z pohledu šancí patřila první půle celkově domácímu týmu, který mohl minimálně jednu branku ještě přidat. Jmenovitě to byl Šollar, jenž ze standardky jen těsně minul brankovou konstrukci. V závěrečných chvílích před odchodem do kabin měli fotbalisté z jihu Čech míč většinou ve svém držení, jenže v branku tento tlak nepřetavili. Brozany tak uhájily náskok a šli do kabin s výhodou.

Závěr vyšel Písku, srovnal zkušený Presl a zápas poslal do penalt

V druhém dějství byl velmi aktivní domácí Chukwuma, který pro Brozany vykřesal hned dvě brankové naděje. Po té první Novotný svůj druhý přesný zásah nepřidal, pálil jen těsně mimo. V druhém případě z úhlu neuspěl sám Chukwuma. Stále to byli brozanští fotbalisté, kteří sice neměli jasnou převahu v držení míče, na šance to ale vyznívalo jasně pro ně. Na dvoubrankový rozdíl mohl zvýšit Bubeníček, i on si ale v zakončení nepočínal, jak by si přál.

 

Jak to tak bývá, platilo otřepané nedáš-dostaneš i dnes. V závěru totiž přebrali otěže Písečtí, kteří oživili hru čtyřnásobným střídáním. Zachráncem fotbalistů ve žlutých dresech byl nakonec velezkušený Presl, jenž se po rohovém kopu dostal k balónu na hranici vápna, odkud jej povedeným volejem poslal nezadržitelně do sítě. Psala se 86. minuta a na další změnu skóre tak zbývalo pramálo času. Zápas nakonec skončil nerozhodně a šlo se do penalt.

Rozhodla až šestá série, smetanu slízl opět hrdina hostů Presl

Po pěti sériích byl stav 4:4, když nedal druhý brozanský exekutor Berger, čímž nabídl pátému píseckému hráči vítězství, ale Hrachovec zklamal. Šlo se tedy do první nadstavbové série a hned ta přinesla rozuzlení. Domácí Studecký nedal, kdežto Presl po gólu ze hry přidal i trefu z penaltového puntíku a Písek tak může k Otavě importovat důležité dva body.

 

Zdroj: fcpisek.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Trenér Milan Nousek ml.: "Jeli jsme k zápasu, který jsme chtěli určitě bodově zvládnout, díky tomu bychom si udrželi před domácími náskok v tabulce. Bohužel se nám nepovedl vstup do utkání. Domácí skórovali z první akce, když jsme si trestuhodně nepokryli jejich hráče, a ten nám dal gól hlavou. Po inkasování jsme byli aktivnější na míči a měli jsme ho více v držení, jenže to vše bez gólového efektu. Do druhého poločasu jsme chtěli zrychlit hru, celkově to rozhýbat, protože domácí hráli v dobrém obranném bloku. Chtěli jsme ten jejich val rozbít, což se nám zatím moc nedařilo. Až poté, co domácím ubývaly síly, jsme začali tlak stupňovat a vyrovnali. Penalty to už je loterie a naštěstí to kluci zvládli."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Mešič [-] , P. Novotný [-] (86. P. Berger [-] ) , C. Chukwuma [-] (62. D. Farkaš [-] ) , J. Stehlík [-] , I. Šollar [-] (78. D. Petryk [-] ) , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , P. Eliáš [-] , T. Maigini [-] , T. Bubeníček [-]

FC Písek
M. Toma [-] - F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , T. Benetka [-] , O. Běloušek [-] , D. Pinc [-] , A. Presl [-] , A. Ratkovič [-] (53. M. Held [-] ) , J. Held [-] (65. T. Ulbrich [-] ) , R. Vávra [-] (74. T. Pecka [-] ) , M. Voráček [-] (62. V. Hrachovec [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase se přikláním pro vítězství domácích Brozan, jelikož se Písku v této sezoně moc nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích