M. Studecký 89. (vl.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

21.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany přišly o vedení až pár minut před koncem vlastňákem, Převýšov je pak dorazil v penaltovém rozstřelu


Branky


89. M. Studecký (vl.) - 26. P. Novotný
17

Převýšov minulý týden odpočíval, takže mohl skoro dva týdny spřádat plány na to, jak doma přemůže Brozany. Ty ale přijely nabuzeny domácí výhrou proti Dobrovici a lačnily po zisku dalších bodů, které by je posunuly směrem od dna tabulky vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili ze standartní situace, Novotný jim hlavou zajistil poločasové vedení

Úvodní oťukávaná obsahovala zejména boj o střed hřiště a jen minimální náznaky o nějaké výraznější ohrožení jedné či druhé brány. Z letargie vytrhl přítomné fanoušky fotbalu až v 25. minutě Novotný, který hlavou zužitkoval dobře kopnutý roh a poslal hostující Brozany do vedení.

 

Odpověď přišla až v 37. minutě, kdy měl velkou příležitost útočník domácích Bastin, ale přehodil jak golmana Lipše, tak i branku. Poločasové skóre tak svítilo ve prospěch hostujícího Sokolu.

Až nešťastný vlastní gól Studeckého spasil domácí a poslal zápas do penalt

Druhý poločas se odehrával zejména v režii domácího Převýsova a jeho snahy o dobytí Lipšovy brány. Dlouho však obrana hostů odolávala. Přežila velké šance, zejména tu z 68. minuty, kdy míč odvracel z brankové čáry až jeden z brozanských beků. Ekvilibristické zakončení pak zkoušel v 76. minutě opět Bastin, jenže skvěle zasáhl Lipš a dorážka už cestu mezi tři tyče nenašla.

 

Co nedokázali samotní hráči Převýšova, dokázal ke své smůle i smůle celého mančaftu brozanský Studecký, který nešťastně prodloužil centrovaný míč až za záda bezmocného Lipše. Nic víc už se nestalo a tak se hráči moli začít připravovat na boj v penaltovém rozstřelu.

Převýšovští exekutoří stoprocentní, brozanští dvakrát neúspěšní

V rozstřelu byly potřeba nakonec jen 4 série, jelikož hráči domácích měli mušku naprosto přesnou. Brozany naopak dvakrát neuspěli, Mešiče vychytal Dunda a Eliáš trefil pouze tyč. Druhý bod tak zůstal na východě Čech.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Asistent Tomáš Hrabík: "Hrálo se na těžkém terénu, který znemožňoval kombinovat. I proto se na hřišti hodně bojovalo. Hosté se dostali do vedení z rohového kopu. Nám se podařilo vyrovnat až těsně před koncem zápasu. V penaltách jsme pak měli více štěstí my."

SK Sokol Brozany
Obránce Tomáš Bubeníček: "Už cestou do Převýšova jsme se potkali s poruchou autobusu, což nám ubralo velký kus z času na rozcvičení. To se odrazilo i na prvním poločase, kdy fotbal nemohl být pro oko diváka vůbec atraktivní. Jak my tak soupeř jsme hráli jeden dlouhý balón za druhým. Více šanci však měli spíše domácí a často jsme i se štěstím přečkali jejich protiútoky. I přes to jsme vyšli z prvního poločasu vítězně, když přesně zahraným rohem našel Mešič Novotného a ten hlavou proměnil. Do druhého poločasu jsme šli nabuzeni k vítězství. Styl hry se nezměnil i přes snahu hrát více po zemi a do stran. Domácí více otevřeli obranu a hra byla nahoru dolů, jednou my a jednou zase domácí. Ke konci pak přišel závěrečný tlak domácích. Bohužel stačila poslední minuta, která pro nás znamenala ztrátu 2 bodů v podobě vlastní branky. Penalty už jsou jen klasická loterie, která se přiklonila na základě dvou neproměněných penalt k Převýšovu. Před utkáním bychom asi bod brali, po něm je to zatraceně málo."



Sestavy


SK Převýšov
R. Dunda [-] - L. Vyšehrad [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] (72. P. Novák [-] ) - M. Kopáč [-] , T. Hynek [-] (46. S. Chocholatý [-] ) , T. Labík [-] , D. Koubek [-] (87. J. Jarkovský [-] ) , T. Sedláček [-] - T. Bastin [-] , D. Živný [-] (79. D. Ličman [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - P. Eliáš [-] , M. Mešič [-] , J. Stehlík [-] , P. Novotný [-] , C. Chukwuma [-] (72. D. Farkaš [-] ) , T. Bubeníček [-] , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , V. Zubashivskyi [-] , T. Maigini [-]

ŽK: 53. T. Labík - 53. T. Maigini , 82. D. Farkaš .
Hráči zápasu: T. Bastin - P. Novotný .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Nicolas Rotbauer
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Brozany vyhrajou i na horké půdě v Převýšově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích