2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

20.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brozany napotřetí dokázaly bodovat, první jarní výhrou překonaly Dobrovice


Branky


16

Po dvou prohrách už bylo na čase, aby Brozany zabraly a využili domácího prostředí k těžbě prvních bodů. Jenže přijela nevyzpytatelná Dobrovice, která minulý týden odpočívala. V prvním jarním kole však padla, takže motivaci v podobě zisku prvních bodů měla taktéž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas viděl nakonec gól v síti Dobrovice, prosadil se Mešić

Domácí začali překvapivě dobře a již v 10. minutě měli dobrou příležitost, když zahrávali standardní situaci z hranice velkého vápna. Muamer Mešič ale trefil pouze dobře postavenou dobrovickou zeď. V 25. minutě si první vyloženou šanci vypracovala Dobrovice. Kühnelův skvělý padesátimetrový pas zachytil Bernát u rohového praporku a odcentroval na Miškovského, který zblízka hlavičkoval těsně nad břevno. V 38. minutě se už radovali z první vstřelené branky hráčí domácího Sokola. Volodymyr Zubašivskyj si na levé straně povodil Routka a krásně odcentroval na Muamera Mešiče, jehož křížná hlavička zapadla k zadní tyči. Již o dvě minuty později mohlo být vyrovnáno, Petrlák parádně přenesl hru dlouhým pasem do běhu na Valentu, který snadno obešel beka i brankáře a jeho zakončení z úhlu vykopl až z brankové čáry brozanský kapitán Radek Cibulka. První, herně vyrovnaný poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácích.

Razítko na výhru Brozan obstaral Studecký,

Dobrovický trenér Hejno nebyl s výkonem svých svěřenců spokojen a o poločasové přestávce udělal hned tři změny v sestavě, hosty se snažilo oživit trio Novák, Volf a Sodoma. Ani tato výměna ale nepřinesla kýžený efekt. Naopak dobrovičtí znovu inkasovali. V 64. minutě totiž Stehlík na postranní čáře čistým skluzem zastavil Valentu a založil dlouhým pasem protiútok. Od Novotného dostal do běhu přiťuknutý míč Martin Studecký a křižnou střelou rozvlnil dobrovickou síť podruhé. V 72. minutě po Valentově přihrávce trefil Volf z úhlu zblízka loket jednoho z domácích obránců. Dobrovičtí se ale domáhali penalty marně. V závěrečných minutách se dobrovičtí přeci jen dostávali do tlaku, ze kterého praměnily dobré příležitosti. Tomáš Valenta si našel 20 metrů od brány odražený míč a propálil brozanskou hradbu. Přemysl Lipš poprvé v zápase zasahoval a skokem po pravé ruce to zvládl bravurně. O chvíli později Miroslav Petrlák zachytil odražený míč a křížnou střelou jen o centimetry minul zadní tyč. V samotném závěr měl Marek Volf na kopačce zdramatizování zápasu, běžel sám na brankáře, ale nájezd neproměnil. Přemysl Lipš vyběhl až na hranici pokutového území a jeho nedůrazný pokus zneškodnil. Dobrovičtí fotbalisté tak utrpěli nečekanou porážku na hřišti posledních Brozan, které se díky ní odpoutaly ode dna tabulky.

 

Zdroj: fkdobrovice.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Záložník Martin Studecký: "V první půli byla Dobrovice více na míči, my dobře bránili v bloku. Vcelku vyrovnaný poločas, naštěstí jsme chvíli před poločasem po centru skórovali. Druhý poločas byla Dobrovice převážně na míči a začali hrát ve více lidech nahoře, ale nic vyloženého si nevytvořili. Pak jsem po dobré narážečce šel sám z boku na brankáře a vsítil gól na zadní tyč. To nás uklidnilo, ale hosté hrozili a měli dvě velké šance. Podruhé nás výtečně podržel brankář. Konec jsme si ale víceméně pohlídali."

FK Dobrovice
???: připravujeme



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - P. Novotný [-] (85. C. Chukwuma [-] ) , T. Bubeníček [-] , D. Farkaš [-] , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , V. Zubashivskyi [-] , P. Eliáš [-] , T. Maigini [-] , M. Mešič [-] (88. D. Petryk [-] ) , J. Stehlík [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , D. Miškovský [-] (46. J. Sodoma [-] ) , M. Routek [-] (71. A. Fotr [-] ) , T. Osvald [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Petrlák [-] , R. Žaloudek [-] , T. Valenta [-] , P. Tvaroha [-] , L. Kühnel [-] (46. M. Volf [-] ) , P. Bernát [-] (59. J. Petlička [-] )

ŽK: 9. O. Soběslav , 48. P. Tvaroha .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Jansa Adam - KVAČEK Jan, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Václav Vyleta
Tip experta: výhra domácích

Brozany po vstupu do jarní části ještě nebodovali. Myslím, že teď doma už to zvládnou a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích