6:2
(3:1)
15. L. Soldát
71. L. Brotánek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

23.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vysokou výhru Rakovníka zastínilo ošklivé zranění Duchoně


Branky


13. J. Sklenka (p.) , 32. F. Kalaš , 45. J. Červený , 54. J. Sklenka (p.) , 68. Z. Schwendt , 79. J. Červený - 15. L. Soldát , 71. L. Brotánek (p.)
23

Posledním duelem tohoto kola byla konfrontace mezi Rakovníkem a Sedlčany. Oba týmy ze středu tabulky mají dobré jaro, a tak si to nyní mohli rozdat mezi sebou. Hřiště bylo kvalitně připravené a příchozí diváci si rozhodně přišli na své. Stínem zápasu bylo ošklivé zranění Duchoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ošklivé zranění

Zápas mohl začít rychlou brankou, ale věkem dorostenec Kalaš samostatný nájezd poslal vedle. Rakovník se radoval ve 13. minutě. Červený pronikl do vápna a byl nedovoleně zastaven. Sudí Paták nařídil pokutový kop, který proměnil Sklenka - 1:0. Hráči ve žluto-modrých dresech byli nadále aktivnější, ale udeřilo na druhé straně. Vyrovnání přišlo z kopačky Soldáta, který si našel míč na hranici malého vápna a mohlo se začít od nuly - 1:1.

 

Netrvalo dlouho a domácí si vzali vedení zpět. Červený byl úspěšnější v souboji než jeho strážce a připravil míč Severinovi. Ten našel před brankou Kalaše, který mohl jen nastavit nohu - 2:1. Ve 38. minutě po souboji s Glogarem upadl ošklivě Duchoň a dlouho se nehrálo. Pohledy na rakovnického hráče, konkrétně na jeho loket, nebyly vůbec pěkné. Na hřiště musela dokonce i sanitka...

 

První poločas se po výše uvedeném momentu dohrál a Rakovník, konkrétně Červený, poslal svému spoluhráči na cestu do nemocnice vzkaz v podobě krásné individuální akce zakončené gólem - 3:1.

Nakonec z toho byl debakl

Druhý poločas začal soubojem Červený vs. Glogar. V prvním případě byl proti střele aktuálně nejlepšího domácího hráče sedlčanský brankář úspěšný, ve druhém souboji ho ale fauloval a ke druhé penaltě se postavil opět Sklenka. Rakovnický playmaker zachoval klid a nemýlil se - 4:1. Domácí pokračovali v krasojízdě a roh Kalaše usměrnil do sítě Schwendt - 5:1.

 

Penalta se pískala i na druhé straně. K té se postavil tradiční exekutor Brotánek a také nezaváhal - 5:2. Poslední slovo patřilo opět domácím, konkrétně Sklenkovi a Červenému. Tato dvojice spolu hraje takřka od narození a nyní se to projevilo v plné parádě. Červený tuto akci zakončil kličkou a úklidem do prázdné branky - 6:2.

 

Rakovník mohl přidat i další branky, ale svých šancí nevyužil. Sudí Paták nasadil na Sedlčany velmi přísný metr, který museli hráči v zelených dresech přijmout. Souboj týmů ze středu tabulky ovládli domácí, jejichž pěknou výhru zastínilo zranění Duchoně. Za náš portál přejeme "Duchymu" brzké uzdravení!

 

Galerie od Jiřího Duchoně.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, předseda klubu: Pokračujeme v dobrých výkonech, což jsme dnes potvrdili šesti góly. Jsme maximálně spokojeni, protože jsme pátí a za týden v Přešticích budeme hrát v přímém souboji o 4. místo. Do Přeštic pojedeme rozhodně s cílem potvrdit dobrou formu. Stínem výhry je zranění Petra Duchoně, kterému za celý klub přeji brzké uzdravení.

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Super připravený trávník, rozdíl jednoho bodu, předpokládal se zajímavý zápas mužstev středu tabulky, bohužel sudí zcela nepochopitelně dehonestoval utkání a i díky tomu nám domací nadělili mnoho gólů. Bohužel se během zápasu stalo nepříjemné zranění, soupeřovo hráči přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] (45. F. Kabeš [-] ) , Z. Schwendt [-] (78. J. Červený [-] ) , P. Besta [-] , F. Kalaš [-] (73. V. Ferreira [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , J. Sklenka [-] , J. Krupička [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] (78. M. Sirotek [-] ) , P. Haas [-] , M. Dvořák [-] (83. L. Matoušek [-] ) , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

ŽK: 13. M. Krůta , 17. L. Soldát , 18. T. Senft , 26. P. Haas .
Hráči zápasu: R. Zach , J. Červený .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: Paták Viktor - KŘÍŽ Jiří, JANOCH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Michal Čadek
Tip experta: výhra domácích

Kluci ze Sedlčan hrají pořád fotbal, jejich pojetí se mi líbí. Bohužel v Rakovníku na to dojedou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů