2:1
(2:0)
48. M. Kubec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka se vzdaluje sestupu, naopak s béčkem Táborska to nevypadá dobře


Branky


24

V Plzni se odehrál záchranářský duel mezi domácí Doubravkou a hostující rezervou Táborska. Domácí to myslí se záchranou vážně, což v posledních zápasech dokazují a jsou na nejlepší cestě ke klidným vodám. Druholigová rezerva to má přesně naopak, svůj zápas stejně jako A-tým nezvládla a k sestupu je zase o něco blíž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Doubravky

Do souboje o záchranu vstoupila lépe Doubravka a hned v 10. minutě šla do vedení. Povedená akce, po které dostal zpětnou nahrávku Roubal a skóroval - 1:0. O čtyři minuty později se domácí radovali podruhé. Propadlý míč na zadní tyč z rohového kopu usměrnil do branky Krejčí - 2:0.

 

Táborsko nechytlo začátek, ale inkasované branky rezervu nepoložily. Naopak jihočeši se snažili o kontaktní branku. Ta bohužel pro ně nepřišla, byť k ní nebylo vůbec daleko. Hosté si ale nevážili šancí, koncovka postrádala přesnost, a tak se museli smířit s dvougólovým mankem.

Táborsko jen korigovalo

Vstup do druhého poločasu byl opačný tomu prvnímu. V něm kraloval plzenský celek, nyní ale převzal štafetu jihočeský tým, který se po třech minutách dočkal kontaktní branky. Vaňo dostal míč do ofsajdového postavení, šel za ním, ale svého postavení si uvědomil a přenechal kulatý nesmysl Kubcovi. Ten postupoval ze strany na branku a jeho zakončení na přední tyč podcenil Mařík - 2:1.

 

Tato branka poznamenala hru obou týmů. Doubravka nebyla králem na hřišti, ale do poslední minuty se strachovala o výsledek. Jihočeši si nadále vypracovávali šance, ale v tomto zápase je zradila koncovka. Spolu s chybami v defenzivě v první půle to znamenalo další výlet bez bodového zisku. Domácí kromě začátku také nebyli v koncovce úspěšní, ale po konečném hvizdu je to nemuselo mrzet, soupeře ano.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Milan Ungr, útočník: Opět jsme si zavařili díky neproměňování našich vyložených šancí. Po vydařeném prvním poločase jsme soupeře pustili do hry hloupým gólem a o výsledek se strachovali až do konce zápasu.

FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Tohle utkání se mi hodnotí zvlášť nepříjemně. My jsme po většinu zápasu byli vyrovnaným soupeřem, chvilkami i lepším a fotbalovějším. Bohužel opět jsme doplatili na to, že děláme hrozné chyby v defenzivě a v 15. minutě jsme prohrávali o dvě branky. Poté jsme to doháněli, do poločasu jsme měli situace, které se dali vyřešit lépe. Ze začátku druhého poločasu jsme dali kontaktní branku a poté jsme měli navrch, měli jsme tam další situace, opět jsme je ale neřešili dobře. Věřím tomu, že kdybychom měli větší klid a kvalitu ve finální fázi, tak jsme utkání zvládli na tři body. Bohužel jsme prohráli, tohle utkání mě obzvláště mrzí.



Sestavy


SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - J. Trojanec [-] , L. Roubal [-] (83. B. Shklyarskyy [-] ) , J. Štěrba [-] (66. M. Patrovský [-] ) , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-] , O. Stružka [-] , M. Ungr [-] , D. Künstner [-] , M. Bartůněk [-] (87. J. Motl [-] )

FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - T. Kmeťo [-] (85. M. Kolář [-] ) , M. Berešík [-] , F. Radosta [-] , V. Zárybnický [-] , A. Rytíř [-] , B. Baidoo [-] , M. Kubec [-] (83. L. Moudrý [-] ) , C. Vaňo [-] (63. M. Horváth [-] ) , T. Postřihač [-] , L. Mikuláštík [-]

ŽK: 65. F. Radosta , 80. L. Mikuláštík .
Hráči zápasu: P. Krejčí - B. Baidoo .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Talpáš Petr - AUBRECHT Jan, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Michal Čadek
Tip experta: výhra domácích

Hosté pojedou hrát fotbal s tím, co jím zbyde, protože áčko má své starosti a to na body stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích