Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matoušek řídil hattrickem výhru Tatranu v Berouně


Branky


25

Souboj celků ze středu tabulky. To byl zápas Berouna se Sedlčany. Hostující Tatran zajížděl k řece Berounce po domácí prohře, kterou zde chtěl napravit. Domácí pro změnu chtěli navázat na bodový úspěch z plzeňské Doubravky. Šťastnější nakonec byli hosté, kteří si připsali jasné vítězství, které řídil výborný Matoušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beroun přišel o vedení

Jedinou a nutno říci, že podstatnou změnou oproti minulému zápasu, bylo nasazení Matouška. Sedlčany nečekalo nic jednoduchého, což se potvrdilo hned na začátku, kdy hosty podržel ve dvou případech Glogar. Rušno bylo i na druhé straně, ale na míč Senfta před branku nikdo nereagoval. Byl to nakonec Beroun, který šel do vedení. Z protiútoku míč prodloužil jeden z domácích fotbalistů na Horela, který následně prokázal zkušenosti a prostřelil Glogara - 1:0.

 

Vedení domácích Sedlčany nakoplo a ty začaly úřadovat. Střelu Senfta ze strany vápna dokázal Šebek vyrazit, pro smůlu domácích si loptu ale našel Kvěch a srovnal - 1:1. Studená sprcha pro Beroun přišla hned následně, když minutu po vyrovnávací brance poslal do úniku Kdolský novice v sestavě Matouška a ten kolem Šebka přetavil vedení na stranu Tatranu - 1:2. Sečteno a podtrženo, dva góly za dvě minuty, slušný obrat!

 

Beroun toto nepoložilo a byl blízko vyrovnání, ale hosty opět podržel Glogar. Vedení mohl navýšit Kdolský, když vypíchl míč nerozhodnému obránci, ale ze svého úniku vybojoval jen rohový kop. Zajímavá první půle tak skončila vedením Sedlčan.

Matouškův hattrick dokonán

Beroun šel do druhé půle s jasným cílem - vzít si zápas pro sebe. Začátek měl dobrý, udeřilo ale na druhé straně. Kdolský na větší vzdálenost cílil na Soldáta, od kterého se míč ve vápně odrazil k Matouškovi a ten věděl, jak s ním naložit - 1:3. Šance se střídaly na obou stranách, na další branku se ale čekalo. V 69. minutě konečky prstů vytáhl Šebek na tyč střelu střídajícího Hájka.

 

V 73. minutě zkompletoval Matoušek svůj hattrick. Senft prodloužil autové vhazování a ofenzivní hráč hostí zakončil svůj únik přesně - 1:4. Zbytek utkání nabídl dobré zákroky brankářů, kteří se tak postarali o již neměnné skóre. Ze strany Sedlčan lze hovořit o výborném výkonu, Beroun na body nedosáhl, byť šancí na gól bylo hodně.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Sice jsme první inkasovali, ale zápas jsme brzy otočili v náš prospěch. Do druhé půle nám pomohl brzký gól a od té doby bylo téměř rozhodnuto. Soupeř byl nervózní a předvedl pouze důraz v osobních soubojích, nic navíc. Pro nás důležité body."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , T. Lhotka [-] , L. Sklenář [-] (62. D. Poslední [-] ) , J. Král [-] , D. Rigo [-] , T. Břížďala [-] , J. Počta [-] (78. M. Pelikán [-] ) , D. Soukup [-] , M. Krčma [-] (46. J. Krůta [-] ) , D. Počta [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] , L. Matoušek [-] (85. M. Sirotek [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (65. M. Hájek [-] ) , T. Senft [-] , P. Lípa [-] (82. V. Lípa [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

Hráči zápasu: L. Matoušek , T. Glogar , T. Senft .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štefan Michal - HÁDEK Jaroslav, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Marek Skopový
Tip experta: remíza

Beroun bude chtít doma vyhrát, ale Sedlčany ukořistí nějaké body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza